Våre produkter

Nyheter og fagartikler

Fiber

I mai 2021 skifter Altibox fakturasystem. Mens du så langt har betalt Altibox-abonnementet ditt på etterskudd, vil fakturaen nå komme på forskudd. I en overgang betyr det at du i mai vil få to fakturaer fra oss – etterskuddsfakturaen for april og forskuddsfakturaen for mai måned. I starten av …

Woman watching tv series in a mobile phone app, while rest at home.
Strøm

Det er midt i påsketider 🐣 Noen skal nyte noen siste helger på fjellet, mens andre søker til våren og fjorden. Haugalendingene elsker fritidsboligene sine. Enten det er hytter og leiligheter på fjellet eller hytta ved fjorden. Tid på hytta gjør at vi kobler av og får en god …

Topptur-FotoAlexanderUrrangHauge
FOU

Piloten vil involvere og engasjere relevante fagmiljøer, pilotkunder, samarbeid med akademia og bidra til andre relevante læringsarenaer. I den første fasen trenger vi private betatestere som vil teste og investere i ny teknologi som Solkraft, smart grid og fleksibilitetsmarked, smarte ladeløsninger etc.

Utsira-fotografHaakonNordvik-hkraft__002-web
Strøm

I disse dager får strømkundene våre fakturaen for februar måned. I kjølvannet av diskusjonene som har gått denne vinteren rundt strømpriser, ønsker vi å bli enda tydeligere på hva kunden betaler for.

dettebestårstrømprisenav
Nyhet

På grunn av oppblomstring av smitte på Haugalandet og innføringen av strenge regionale tiltak, vil Kundesenteret i Kraftgården i Haugesund holde stengt i perioden 17.mars til og med 11.april. Vi har ellers normale åpningstider for henvendelser via telefon, chat etc.

Young unrecognisable couple at home, watching television and texting
Nylansering

Ha kontroll på når strømmen er billigst. Se og juster strømforbruket ditt i sanntid. Oppdag dine strømtyver. Lanseringen av KraftPlugg er startskuddet på Haugaland Kraft 2.0 – din reise mot å få langt større kontroll over eget forbruk og dine strømkostnader.

Box Grid Mockup by Anthony Boyd Graphics
Nyhet

Nå kan vi installere trygg elbillader til rentefri delbetaling – også på hytta. Med en trygg lader på hytta unngår du rekkeviddeangst for turen hjemover og kan starte turen hjem med fulladet bil. Vi kan nå installere elbilladere i Sauda, Røldal, på Haukeli, Seljestad og Hovden.

elbillader-hytta_1536503783