Våre produkter

Nyheter og fagartikler

Solkraft

Haugaland Kraft Energi har fått innvilget støtte fra Enova til prosjektet «Konseptutredning for storskala solcelleanlegg». Sammen med software- og rådgivningsselskapet Balcoo og pilotkunde Storhall Karmøy skal vi over det neste halvåret kartlegge mulighetene for «Crowd funding» og «Community» inspirerte forretningsmodeller, hvor man tar i bruk store takarealer og deler …

KristianLGautesen_AndreasBachmann3-Solkraft-FotografHaakonNordvik-header-web
Strøm

Den 1. september ble 24 strømleverandører sertifisert for Trygg strømhandel, deriblant Haugaland Kraft Energi. Målet med sertifiseringsordningen er å skape et tryggere og enklere strømmarked for kundene.

Sertifisert_system_trygg_stromhandel_2021_col
Presse

Fra og med årsskiftet endrer Haugaland Kraft Nett AS navn til Fagne AS, som følge av en lovendring.

Haugaland Kraft. Foto: HAAKON NORDVIK
Strøm

Strømprisene i vår del av landet er nå rekordhøye for årstiden. Det snakkes om vinterpriser på sommerstid. Og det snakkes om klimaendringer. Hva skjer?

Demonstrasjonstog mot klimaendringer
Jobb i Haugaland Kraft

– Dette er kjempebra og noe både bedriften, samfunnet og den enkelte vinner på, sier arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) etter et besøk hos Haugaland Kraft.

IMG_20210805_093700
Nylansering

Ha kontroll på når strømmen er billigst. Se og juster strømforbruket ditt i sanntid. Oppdag dine strømtyver. Lanseringen av KraftPlugg er startskuddet på Haugaland Kraft 2.0 – din reise mot å få langt større kontroll over eget forbruk og dine strømkostnader.

Box Grid Mockup by Anthony Boyd Graphics