Våre produkter

Nyheter og fagartikler

Bærekraft

Rogaland har fortsatt en lang vei å gå dersom vi skal nå politikernes ambisiøse mål om betydelige kutt i klimagassutslippene allerede i 2030, viser en ny klimarapport.

magne-roed-cl3bbHB9H0E-unsplash
Presse

Rogaland må ta drastiske grep dersom en halvering av norske klimagassutslipp skal oppnås innen 2030, viser den første klimarapporten for Rogaland. Rapporten er laget på oppdrag fra Haugaland Kraft og Lyse.

Suldal
Blogg

I 2020 fikk vi mange “arrete” hverdager, som beskrevet av den folkekjære haugesundspoeten Kolbein Falkeid i diktet “Privat huskeregel”. Unntaksåret illustrerte at dugnadsånden lever i beste velgående, og at kriser ofte får frem det beste i oss.

Energimontører i nettselskapet
Altibox

Dette er litt tørt: Vi bytter systemer, og det kan føre til litt frustrasjon, selv hos den beste! Det gjør nemlig til at du i en perioden fra og med 30. april til og med 7. mai 2021 ikke kan gjøre endringer på kundeforholdet ditt.

Bilde1
Årsresultat

Uvanlig lave kraftpriser satte sitt preg på Haugaland Krafts årsresultat i 2020. Vekst og gode resultater i de øvrige forretningsområdene viser at flere bein å stå på har vært en vellykket strategi for konsernet.

Haugaland Kraft. Foto: HAAKON NORDVIK
Nylansering

Ha kontroll på når strømmen er billigst. Se og juster strømforbruket ditt i sanntid. Oppdag dine strømtyver. Lanseringen av KraftPlugg er startskuddet på Haugaland Kraft 2.0 – din reise mot å få langt større kontroll over eget forbruk og dine strømkostnader.

Box Grid Mockup by Anthony Boyd Graphics
Nyhet

Nå kan vi installere trygg elbillader til rentefri delbetaling – også på hytta. Med en trygg lader på hytta unngår du rekkeviddeangst for turen hjemover og kan starte turen hjem med fulladet bil. Vi kan nå installere elbilladere i Sauda, Røldal, på Haukeli, Seljestad og Hovden.

elbillader-hytta_1536503783