Trenger du hjelp for å få TV eller internett til å virke som det skal? 

NettOpp det kan vi hjelpe deg med. Vi tilbyr hjemmebesøk og fikser problemet!

Vi kobler deg på, mens du kobler av!

Noen kunder har et behov for at vi kan komme hjem til dem og bistå med teknisk hjelp. NettOpp det har vi i Haugaland Kraft Fiber tatt på alvor. Vi har utviklet et nytt konsept for våre privatkunder som skal sørge for at du skal kunne slippe disse bekymringene. Med NettOpp tilbyr vi nå hjemmebesøk av en av våre fagfolk. Vi gir deg den tekniske hjelpen du trenger for å få TV og internettet ditt koblet opp og virke slik du ønsker. NettOpp får deg raskt rett på nett, og gjelder for alle kunder av Haugaland Kraft Fiber. Vi har kalt tjenesten NettOpp fordi det er ingenting vi er mer opptatt av enn at nettet skal være oppe og vi ønsker å hjelpe NettOpp deg med dine utfordringer, slik at du kan glede deg over din lynraske fiber!

Dette kan vi hjelpe deg med:

 • WiFi
  Kobling og forbedring av nettverksprodukter og trådløse produkter – alt fra ruter og forsterkere, til smart-TV og kamera.
 • PC
  Datasupport og installasjon av maskin- eller programvare, skjermer og tastatur.
 • TV/Media
  Hjelp til å sette opp, installere og konfigurere smart-TV, eller andre produkter som hjemmekino, høyttalere, spill og projektor.
 • Smart-hjem
  Trygg og effektiv installering og konfigurering av ditt smarte hjem.
NettOpp

Hvordan fungerer NettOpp?

Du fyller ut hva du trenger hjelp til via vårt bestillingsskjema nederst på siden her. Vi tar kontakt med deg på telefon innen tre virkedager. Da kartlegger vi hvilke utfordringer eller problemer du har. Kanskje kan vi hjelpe deg på telefon, hvis ikke avtaler vi besøk hjemme hos deg. Du vil få opplæring (først og fremst) på produkter* og tjenester som vi i Haugaland Kraft Fiber leverer hjemme hos deg. I tillegg kan vi også bistå med annet utstyr** som er koblet til internett eller TV, slik at alt du vil ha koblet på internett fungerer på en god måte hjemme hos deg.

Hvor mye koster NettOpp?

Saken løses på telefon uten hjemmebesøkKr 0,-
Hjemmebesøk av en kundekonsulent (med enkel veiledning; fjernkontroll, mail, nettleser, SSID, passord)Kr 990,- eller 12 mnd binding

*) Det utføres teknisk hjelp på eksisterende produkter og tjenester etter anbefaling fra våre fagfolk, og det tilbys kun nye produkter dersom det er behov for utskifting/oppdatering. Vi avklarer alltid med kunden dersom det er behov for utstyr som koster noe ekstra for kunden utover avtalt pris for oppdraget.

**) Våre fagfolk har god kunnskap og kan nok løse det meste, men vi kan ikke garantere at de kan bistå eller løse utfordringer med alle varianter av utstyr.