Full kontroll på strømforbruket

Smart bruk av strøm er enklere enn du tror. Med KraftPlugg kan du se strømforbruket ditt i sanntid og finne strømtyvene i hjemmet ditt. Bra for miljøet, enda bedre for lommeboka!

KraftPlugg er en smart energimåler som kobles til din strømmåler, og leser av ditt strømforbruk hvert andre sekund. På denne måten vil du enklere kunne ta kontroll på ditt strømforbruk, og bruke strømmen smartere. Per nå støtter KraftPlugg kun målere av merkene Kaifa og Nuri.

Bestill KraftPlugg


Live strøm

KraftPlugg sender live data av ditt strømforbruk rett til mobilen din i kundeappen Mitt Hjem. Her vil du hele tiden kunne se hvor mye strøm hjemmet ditt bruker i sanntid, samt fort finne ut hvor det kan være strøm – og dermed penger – å spare.

Full kontroll

KraftPluggen gir deg full innsikt i hvor mye strøm du bruker gjennom døgnet, og hjelper deg med å ta full kontroll over ditt eget strømforbruk slik at du kan bruke strømmen smartere og mer energieffektivt.

Smart strømforbruk

Vi jobber kontinuerlig for å utvikle nye tjenester som skal gjøre det enklere for våre kunder å spare og bruke strømmen smartere – samtidig som du beholder komforten i hjemmet.

Bedre sikkerhet

KraftPlugg inneholder en temperaturmåler og viser til enhver tid temperaturen i sikringsskapet ditt.

Kom i gang med din KraftPlugg

KraftPluggen kobles enkelt til strømmålerens HAN-port med kabelen som følger med. Tilkoblingen er så enkel at du fint klarer dette selv uten hjelp fra en elektriker. Når KraftPluggen er koblet til strømmåleren, følger du bare instruksene videre i Mitt Hjem eller gå til KraftPlugg support for ekstra veiledning. Per nå støtter KraftPlugg kun målere av merkene Kaifa og Nuri.

Bli strømkunde Gå til KraftPlugg support Bestill din nye KraftPlugg
KraftPlugg-boksdesign-noshadow-front2

Ta kontroll på forbruket ditt med KraftPlugg

Vi løper rundt i skogen. Vi løfter vekter på treningsstudio. Vi går noen skritt på jobben. Vi sykler til enden av kommunegrensa og tilbake igjen. Alt mens vi med våre duppeditter har kontroll på hvor mye energi vi forbruker samt kroppens bevegelser og hjerterytme. 

Med KraftPlugg tar du samme kontroll på strømforbruket i hjemmet ditt.

KraftPluggen måler strømforbruket i hjemmet ditt og sender live data direkte til kundeappen vår, Mitt Hjem, via WiFi. Du vil dermed kunne følge med på ditt strømforbruk i sanntid, uansett om du er hjemme, på jobb eller på reise. Ved å følge med på strømforbruket vil du hele tiden kunne se hvilke enheter i hjemmet som trekker mest strøm og dermed enkelt ta kontroll og justere ned eller flytte forbruket til tider på døgnet det er mer lønnsomt.

Per nå støtter KraftPlugg kun målere av merkene Kaifa og Nuri.

MittHjem-forside-KraftPlugg-600×565

Slik bestiller du KraftPlugg direkte i appen Mitt Hjem

Med KraftPluggen koblet til strømmåleren vil du være klar for morgendagens løsninger fra Haugaland Kraft. 

1.) Først av alt må du laste ned siste versjon av Mitt Hjem i App Store eller Google Play
2.) Åpne appen på telefonen din og klikk på «Legg til» når du står på «Hjem»-fanen.
3.) Klikk så på «KraftPlugg»-flisen, for å starte bestillingsprosessen. 

Det er et par forhold som må være på plass for at den skal kunne fungere:

  • Du må være strømkunde hos oss i Haugaland Kraft.
  • Du må ha god wifi-dekning der KraftPluggen er plassert. 
  • Du må ha en strømmåler av merkene Kaifa eller Nuri.

Videoen over viser hvor enkelt det er å bestille i appen. Her har kunden strømavtale hos oss og har tilgang til alle våre kundefordeler.

Bli med på reisen mot et smartere strømforbuk

Kraftpluggen vil bare bli sterkere og sterkere – smartere og smartere. Vi håper at du vil være med på reisen og gi oss innspill og tilbakemeldinger på veien mot å utvikle KraftPluggen og Mitt Hjem til å bli nyttige verktøy mot et smartere strømforbruk i en smartere fremtid.

Kom i gang med KraftPlugg
Vilkår KraftPlugg
STRØM

Hopp i det! Strømprisene vil svinge, men åpenheten skal alltid være den samme hos oss. Du som kunde skal være trygg på at du er kunde hos en transparent strømleverandør som bygger regionen og gir tilbake til nærmiljøet

My-project-1-20

Ofte stilte spørsmål om KraftPlugg og HAN-port