Spar penger når du lader bilen!

Smart lading i er for deg som ønsker å redusere strømregningen din. Du kan faktisk spare opptil 20% når du lader bilen din. Med smart lading i Mitt Hjem lades bilen din i de timene strømprisen er lavest – helt automatisk!

Smart lading 2.0

Lad smart, spar penger!

Alt du trenger å gjøre for å lade smart er å laste ned eller oppdatere Mitt Hjem og legge til bilen din i appen. Sett tidspunktet for når du ønsker at bilen din skal være ferdig ladet så vil appen automatisk beregne hvilke timer det er best å lade.

Last ned Mitt Hjem for å komme i gang:

Unrecognizable,Businessman,Plugging,Electric,Car,From,Charging,Station,Using,App

Hvilke biler kan lade smart?

Smart lading kommuniserer med teknologien i bilen. Per i dag er det ikke alle bilprodusenter som har denne teknologien som skaper hindringer for å lade smart. Så fort de ulike bilprodusentene oppgraderer teknologien i bilene vil det være bedre muligheter for å kunne lade smart.

Se hvilke biler som kan lade smart

Slik fungerer smart lading i Mitt Hjem

Når man kobler i laderen på en elbil/hybrid er det vanlige at ladingen starter umiddelbart, og lades helt frem til bilen er fulladet eller laderen trekkes ut. Med smart lading endres dette ved at man setter et tidspunkt når man ønsker at bilen skal være ferdig ladet, og så sørger smart lading for at bilen lades i de timene strømmen er lavest frem til det tidspunktet du som bruker selv har satt.

Se hvor mye ladingen koster og hvor mye du sparer

Med Smart lading i Mitt Hjem får du full oversikt over dine strømkostnader knyttet til elbillading – både hvor mye ladingen koster og hvor mye du sparer. I appen vil du kunne se:

Hvor mye du sparer per lading – En oversikt over hva du sparer ved smart lading dag for dag, måned for måned, og år for år.

Hvor mye ladingen kostet – En oversikt over hva ladingen har kostet dag for dag, måned for måned, og år for år.

Ladeplan – Oversikt over de laveste strømtimene bilen har ladet.

Spørsmål og svar