Bli bedriftskunde i Haugaland Kraft

Skreddersydde løsninger for bedriftens behov

Strøm, internett, solkraft og elektrotjenester – lett tilgjengelig og alt på ett sted.

Finn din rådgiver

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg gjerne!

Kunderådgiver
HK-illustrasjon-Personlig-rapport-2

Susort Limousin

– På sommeren er dyrene ute på beite, og det tomme bygget bruker svært lite strøm. Samtidig produserer solcellene mest om sommeren. Da får jeg utbetalt overskuddet over strømregningen.

– Torleif Susort, bonde og strømprodusent

Caiano Eiendom

– Jeg tror det er et konkurransefortrinn når man driver med bygg og utleie av eiendom. Både folk som jobber der og som leier, ønsker å assosiere seg med det grønne skiftet. Jeg tror dette bare er begynnelsen på at flere vil henge seg på.

– Martin Laurhammer, Daglig leder Caiano Eiendom AS

Salt Shipping Design

– Stabilt fiberbredbånd er helt vesentlig for vår virksomhet. Her er leveransen fra Haugaland Kraft ekstremt viktig.

– Frode Meling, IT-sjef for Salt Ship Design
Bedrift

Pålitelig og stabilt nett Tyssedal og dens majestetiske omgivelser tiltrekker seg reisende fra hele verden på jakt etter de mest ikoniske naturopplevelsene som Norge har å by på. Trolltunga Guesthouse står som en portal til denne vakre naturen. – De fleste som besøker oss her på Trolltunga Guesthouse er …

Trolltunga guesthouse overnatting
Bedrift

For å lage tunnelen kreves det enorme mengder vann til boringen. Vannet skal leveres av Bokn kommune. En vannforbrukssensor, som teller antall liter vann skal hjelpe kommunen å holde oversikt.

Bokn-kommune-Altibox-IoT-Total 2
Bedrift

De er også en av bransjens største og mest anerkjente aktører. Stabilt fiberbredbånd er helt vesentlig for virksomheten.

DSC04870
Presse

Statnett har i dag fått konsesjon til bygging av ny 420kV-kraftledning fra Blåfalli i Kvinnherad kommune til Gismarvik i Tysvær kommune. Ledningstraseen vil gå gjennom Kvinnherad, Etne, Vindafjord og Tysvær kommune og være ca. 88 km lang.

pressekonferanse_Blåfalli_Gismarvik_1
Bedrift

Haugaland Kraft Energi lanserte 1. januar 2023 fastpristilbud for bedriftskunder. Første bedriftskunde har allerede signert avtale. Fra og med 1. februar er det mulig å tegne korte og lange kontrakter på under én krone.

Stein_Inge_Morisbak