Strøm til din bedrift

Haugaland Kraft – din trygge og lokale partner for bedriftens strømbehov. Vi tilbyr strømavtaler tilpasset din bedrift og dens forbruk, samtidig som vi tilbyr gode løsninger for hvordan din bedrift kan bruke strømmen smartere – og dermed senke strømkostnadene.

Ring oss gjerne på tlf. 24 24 06 41 eller legg igjen nummeret ditt i skjemaet under så kontakter vi deg og finner løsningen som passer best for din bedrift.

Våre åpningstider er mandag til fredag fra kl.08-15:30.

SPOTPRISAVTALE

Næringskraft

Næringskraft er en spotprisavtale som følger strømprisen time for time, og gir din bedrift muligheten til å utnytte markedets svingninger og sikre deg de laveste svingningene i markedet.

  • Påslag 2,9 øre per kWh
  • Månedsavgift 31,2 kr

Les mer om Næringskraft

SPOTPRISAVTALE

Næringskraft Pluss

Næringskraft Pluss er en spotprisavtale med forvaltning som har som mål å redusere de høyeste pristoppene og være lønnsomt over tid.

  • Påslag 3,2 øre per kWh
  • Månedsavgift 31,2 kr

Les mer om Næringskraft Pluss

FASTPRISAVTALE

Fastpris

Fastpris tilbyr bedrifter en stabil og forutsigbar strømavtale over tid, gjennom muligheten til å låse inn en fast strømpris uavhengig av markedets svingninger i alle de norske prisområdene. Dette gir din bedrift muligheten til å budsjettere nøyaktige strømutgifter og økonomisk trygghet.

Les mer om Fastpris

Din lokale strømleverandør – din egen kunderådgiver

Er du usikker på hvilken avtale som passer din bedrift? Ikke vær redd for å ta kontakt med oss. Vi har erfarne kunderådgivere som sørger for å tilby deg den beste strømavtalen for din bedrift.

ThrineLiseKathrineAmland-FotografLineMollerhaug-1500x1500px2

Lise Kathrine Amland

Leder salg bedrift

Direkte: 52 70 81 54
lise.kathrine.amland@hkraft.no

Mitt-prosjekt-2

Ida Forthun-Botnen

Bedriftsrådgiver

Direkte: 52707038
ida.forthun-botnen@hkraft.no

Maren Fosse Vestre, Salgskonsulent

Maren Vestre Fosse

Bedriftsrådgiver (Permisjon)

Direkte: 52 70 72 32
maren.vestre.fosse@hkraft.no

Styrk bedriftens bærekraft med opprinnelsesgarantier

Opprinnelsesgarantier er en merkeordning som garanterer at det produseres like mye fornybar kraft, som den kraftmengden du bruker. Som kunde hos oss kan du selv velge om du ønsker å inkludere dette i strømavtalen din. Ta kontakt med en av våre kunderådgivere om du har spørsmål eller ønsker tilbud.

Les mer om opprinnelsesgarantier

KraftPlugg – gjør strømhverdagen enklere

KraftPlugg er en smart energimåler som kobles til strømmåleren og leser av strømforbruket hvert andre sekund – et perfekt verktøy for små og mellomstore bedrifter som ønsker å bruke strømmen smartere. Med KraftPlugg kan du enkelt se og justere strømforbruket til bedriften i sanntid og finne ut hvor det kan være strøm – og dermed penger – å spare.

Les mer om KraftPlugg
Hanport-dings-embossed (1)

Ønsker du at vi tar kontakt med deg?

Legg igjen nummeret ditt i skjemaet under så kontakter vi deg og finner løsningen som passer best for din bedrift.