Kom i gang med din KraftPlugg

Før du starter selve installasjonen av KraftPlugg

Slik installerer du KraftPlugg

KraftPluggen kobles til strømmåleren din. Installasjon må derfor gjennomføres i nærheten av strømmåleren helt til tilkoblingen er fullført. Har du strømmåleren i et strømskap ute, gjelder også dette.

Har du husket å ha passord og nettverksnavnet til Wifi klart før du begynner?

  1. Koble til Kraftpluggen i HAN-porten i strømmåleren med kabelen som følger med i esken. Vent ca 20 sekunder til KraftPluggen har fått nok strøm til å starte opp.

    Nå starter selve samspillet mellom din mobil og KraftPluggen via bluetooth.

  2. Åpne Mitt Hjem og klikk på «Legg til» når du står på Hjemfanen. Klikk så på «Koble til KraftPlugg». NB, du må ikke gå bort fra KraftPluggen før tilkoblingen er fullført.

  3. Nå vil du få opp en bluetooth-paringsforespørsel fra KraftPluggen. Trykk på «Koble sammen»/«Tilknytt» for å koble til KraftPluggen. Dersom du ikke får opp paringsforespørselen, se etter et bluetooth-symbol i statuslinjen øverst på skjermen, som indikerer en bluetooth-paringsforespørsel fra KraftPluggen. Dra ned fra toppen, trykk på varselet og trykk «Tilknytt» for å koble til KraftPluggen.

  4. Legg så inn nettverksnavn og passord for å koble KraftPluggen til wifi-nettverket. Husk at nettverket må være av 2.4 gHz, og at nettverksnavn og passord skiller mellom store og små bokstaver.

  5. Vent mens KraftPluggen og Mitt hjem konfigureres og kobles til. Dette kan ta opptil ett minutt.

    NB! IKKE forlat kraftpluggen før du får opp vellykket tilkobling.

  6. Når du har fullført, vil det kunne ta noen minutter før sanntidsdata fra KraftPluggen blir tilgjengelig på «Hjem»-fanen. I mellomtiden vil du kanskje sjekke timeprisene for i dag og i morgen?
AMS-HAN-port

Last ned utfyllende bruksanvisning her:

Opplever du feil eller har problemer med å koble til?

Nullstill KraftPlugg før du starter på ny

Dersom du opplever feil eller problemer med å koble KraftPluggen til, er det lurt å nullstille KraftPluggen før du starter på en ny installasjon.

Veiledning for å nullstille KraftPlugg

Ofte stilte spørsmål om KraftPlugg og HAN-port

Se alle