Solkraft på 1-2-3

Det eneste som er enklere enn å kjøpe Solkraft, er å produsere Solkraft. Sjekk pris og produksjon på ditt tak og be om et tilbud, vi fikser alt annet – fra prosjektering til installasjon.

Dette sier våre pilotkunder om solkraft

Eg må seie at eg er veldig fornøgd. Sjølv når det er overskya, så produserer anlegget straum

Gunnar A. Gauthun
Pilotkunde

Mitt solcelleanlegg fungerer utmerket og jeg synes det er gøy å kunne bidra til utviklingen innen fornybar energi

Svein-Gaute Bleivik
Pilotkunde

Produksjonen har vært langt bedre enn forventet og det er også fint å ha full kontroll og kunne følge med på produksjonen live i appen.

Kristine Synnes
Pilotkunde
Nyhet

Som eneste aktør i Norge lanserer nå Haugaland Kraft et virtuelt batteri for solenergikunder. Det betyr at kunder med solcellepaneler på taket kan lagre solenergi uten å investere i et fysisk batteri.

Skybatteri-logo-illustrasjon
Blogg

Bård Inge Sørfonn må sies å gjøre sitt for lokalmiljøet på Fitjar. Han er både lokalpolitiker for KrF og brannmann på deltid mens han driver en liten sauegård på øya Fonno like utenfor sentrum. Nå har han også installert solcellepaneler på taket.

Solkraft-O45A5058Fitjar-web-crop
Blogg

Haugaland Kraft ønsker å være langt fremme på teknologiutviklingen i forhold til lokal energiproduksjon, smart lagring og energistyring. Vi har derfor laget et fremtidsrettet energisystem på vårt nybygg på Stord.

Solcelleanlegg_Stord_HaugalandKraft
Blogg

Visste du at i løpet av én time vil jordens overflate motta nok energi til å dekke hele det årlige energibehovet til jordens befolkning? Det er predikert at solenergi kan utgjøre 27 % av den totale kraftproduksjonen innen 2050. Burde vi ikke da utnytte solen enda mer enn det vi gjør den dag i dag?

SK-naakommersolen
DJI_0041

Kjøp solcelleanlegg – få lavere rente på hele boliglånet

Solkraft gjør deg automatisk kvalifisert for Grønt boliglån fra Haugesund Sparebank, med inntil 0,25% lavere rente på hele boliglånet ditt.

Sjekk hvor mye du kan spare på Haugesund Sparebank sine nettsider

Dette får du med vår løsning

tilpasset_stromavtale

Tilpasset strømavtale

Gjennom Solkraftavtalen kjøper vi den solstrømmen som du ikke bruker selv og leverer ut på nettet. Denne kjøper vi av deg for dobbel spotpris.

utstyr

Utstyr

Er du en av dem som er over snittet interessert i det teknologiske aspektet av et solcelleanlegg? Til deg har vi samlet alle tekniske dokumenter, sertifikater og garantier, her.

installasjon

Prosjektering og installasjon

Når du kjøper et solcelleanlegg hos oss, sikrer vi trygg levering helt fra prosjekteringsfasen til ferdig installert solcelleanlegg. Installasjonskosten er inkludert i det totale tilbudet du får fra oss.

Spørsmål og svar om solcelleanlegg

Se vilkår og betingelser for Solkraft her

Kontakt oss

E-post: solkraft@hkraft.no

Telefon: 987 05 270