Internett med fiber – en helt ny verden

Som Altibox-kunde har du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet.

Mer enn 1,2 millioner nordmenn er på internett med bredbånd fra Altibox. Vi leverer morgendagens infrastruktur. Dette er fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

Mer info om våre internettprodukter

Nye Altibox TV – enkelt og greit

Nye Altibox TV er laget for å være enkel i bruk. TV-portalen inneholder alle tjenester og funksjoner som trengs for å skape en god tv-opplevelse for alle – enten det er hjemme i sofakroken eller på mobilen mens dere er på farten.

Du kan for eksempel starte de fleste programmer forfra. Du får også tilgang til både et syvdagers programarkiv og et større utvalg kanaler og strømmetjenester. Dessuten får du mulighet til å sette dine favorittprogrammer på opptak og se dem når og hvor du vil – både i og utenfor hjemmet.

Mer info om våre TV-produkter

La Google Nest Wifi jobbe sammen med det lynraske fiberbredbåndet ditt, for å få stabilt trådløsnett i hele hjemmet.

Google Nest ruter

Med fiber fra Haugaland Kraft får du bredbåndet og tv-opplevelsen som tilfredsstiller fremtidens krav til underholdning på hytta.

agriculture-architectural-design-architecture-833192

Haugaland Kraft leverer markedets råeste wifi-teknologi til borettslag og sameier.

Watching funny videos

Altibox Fiberbredbånd Bedrift gir overlegen hastighet, kapasitet og stabilitet. Bedriften får sin egen fiberforbindelse til nettet.

Group business people

Boligutbyggere bør sørge for at boligen innfrir beboerens forventninger til moderne infrastruktur. Haugaland Kraft leverer konkurransedyktige løsninger til boligprosjekter på hele Haugalandet og omegn. Vi bistår også i alt fra produktvalg til infrastrukturvalg i kundens boenhet.

haugaland-kraft-boligutbyggere

Kabelpåvisning ved gravearbeid

Før en går i gang med et gravearbeid må en undersøke om det finnes kabler skjult i bakken. Haugaland Kraft Fiber AS har avtale med Geomatikk om at de skal videreformidle alle henvendelser som kommer inn til dem og som befinner seg i vårt nedslagsområde.
Dersom det ligger fiberkabler eller trekkerør tilhørende HK Fiber i området hvor det skal graves, vil vi ta kontakt med utførende/søker og gi informasjon/kart som viser hvor vår infrastruktur er plassert.
På grunn av behandlingstid, er det viktig at søknadene kommer inn i god tid før gravearbeidet skal utføres. Søker en minimum 7 virkedager i forkant, er en garantert at søknaden er behandlet før oppstart.
Link til Geomatikk sin kundeportal for gravemeldinger: ledningsportalen.no

Spar penger – kjøp internett og TV sammen

Altibox_bundle_medium

Fiberbredbånd 80/80 Mbps

Medium


TV-pakke
50 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen

Pris per måned kr 1099

Altibox-bundle_standard

Fiberbredbånd 500/500 Mbps

Standard

TV-pakke
50 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen

Pris per måned kr 1199

Altibox-bundle_pluss

Fiberbredbånd 1000/1000 Mbps

Pluss

TV-pakke
100 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen
Viasat Film
Pris per måned kr 1699