Altibox fiberbredbånd – en helt ny verden

Som fiberkunde hos Haugaland Kraft har du en egen fiberkabel inn til boligen din. Da slipper du å dele internettkapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting, – og får stabilt nett hele døgnet. Med TV fra Altibox har du et utvalg faste kanaler og et enda større utvalg av valgfrie kanaler, pakker og strømmetjenester du kan velge inn. Du får også programarkiv, med mulighet til å se det du ikke rakk uken før. Du kan starte et program forfra med et tastetrykk, og ta opp inntil 500 timer med innhold. Det meste av innholdet kan du også se i Altibox-appen, nesten som at du har TV-en med deg i lomma. Vi liker å kalle det et sømløst underholdningsunivers.

Bestiller du selv på bestillfiber.no gir vi deg ekstra gode priser på våre mest solgte produktpakker!

Våre produktpakker

Line Owren Fotografi AS

Altibox Medium

Passer for:
Leilighet/ liten husstand

Internett
100/100 Mbps
TV
50 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen


Pris per måned kr 1156

SE ALTIBOX 0122 1039

Altibox Standard

Passer for:
Familie

Internett
500/500 Mbps
TV
50 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen


Pris per måned kr 1256

friends playing computer game

Altibox Extra


Passer for:
Storfamilie / gamere

Internett
1000/1000 Mbps
TV
100 valgfrie poeng
Programarkiv
Start forfra
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen
Netflix

Pris per måned kr 1756

Vilkår for Altibox fiber- og bredbåndstjenester

Slik har livet har endret seg for Andreas i Straumen, Hans Alexander i Smørdal og Odd Harry i Gismarvik etter at de fikk fiber.

Skjermbilde 2022-10-19 kl. 09.04.26

Lurer du på noe om fakturaen din må du logge inn på Min side Haugaland Kraft. Vil du endre på kanaler i Altibox må du logge inn på Min side Altibox. Ønsker du endringer i abonnementet ditt eller har andre spørsmål kontakt kundeservice. Se linker nedenfor 👇

Kontor4-fotografHaakonNordvik-crop-web

Mine sider

Min side Haugaland Kraft – her kan du blant annet se faktura for alle dine produkter hos Haugaland Kraft, produktoversikt, strømforbruk, timepriser.

Min side Altibox – her kan du blant annet velge ditt tv-innhold, kjøpe flere poeng, endre innstillinger og pin-koder på tv og internett. Vil du opp eller nedgradere dine Altibox-produkter må du kontakte kundeservice.

Er det fiber eller 5G som er fremtiden? Hva er egentlig forskjellen på fiber og 5G-nett?

Young female sitting on bed and experiencing virtual reality in modern headset

Her kan du lese om hva som må være gjort før montøren kommer, og hvordan du gjør det.

Gartenarbeit

Boligutbyggere bør sørge for at boligen innfrir beboerens forventninger til moderne infrastruktur. Haugaland Kraft leverer konkurransedyktige løsninger til boligprosjekter på hele Haugalandet og omegn. Vi bistår også i alt fra produktvalg til infrastrukturvalg i kundens boenhet.

haugaland-kraft-boligutbyggere

Kabelpåvisning ved gravearbeid

Før en går i gang med et gravearbeid må en undersøke om det finnes kabler skjult i bakken. Haugaland Kraft Fiber AS har avtale med Geomatikk om at de skal videreformidle alle henvendelser som kommer inn til dem og som befinner seg i vårt nedslagsområde.
Dersom det ligger fiberkabler eller trekkerør tilhørende HK Fiber i området hvor det skal graves, vil vi ta kontakt med utførende/søker og gi informasjon/kart som viser hvor vår infrastruktur er plassert.
På grunn av behandlingstid, er det viktig at søknadene kommer inn i god tid før gravearbeidet skal utføres. Søker en minimum 7 virkedager i forkant, er en garantert at søknaden er behandlet før oppstart.
Link til Geomatikk sin kundeportal for gravemeldinger: ledningsportalen.no