KraftPlugg - plugges enkelt inn i strømmåleren og strømmer forbruket direkte til mobilen

Mer kontroll på din egen kraft

Bruk strømmen smartere og ta kontroll på strømforbruket ditt med KraftPlugg. Med KraftPlugg kan du se og justere strømforbruket ditt i sanntid og finne ut hvor det kan være strøm – og dermed penger å spare.

KraftPlugg er en smart energimåler som kobles til din strømmåler og leser av ditt strømforbruk hvert andre sekund, og sendes direkte til kundeappen vår Mitt Hjem via WiFi. Med live data av ditt strømforbruk vil du enklere kunne ta kontroll på ditt strømforbruk og bruke strømmen smartere.

Vi er dessverre utsolgt for KraftPlugg. Forventet leveringstid er Q1 2023.
Pris 990 kr.

Live strøm

KraftPlugg sender live data av ditt strømforbruk rett til mobilen din i kundeappen Mitt Hjem. Her vil du hele tiden kunne se hvor mye strøm hjemmet ditt bruker i sanntid, samt fort finne ut hvor det kan være strøm – og dermed penger – å spare.

Full kontroll

KraftPluggen gir deg full innsikt i hvor mye strøm du bruker gjennom døgnet, og hjelper deg med å ta full kontroll over ditt eget strømforbruk slik at du kan bruke strømmen smartere og mer energieffektivt.

Smart strømforbruk

Vi jobber kontinuerlig for å utvikle nye tjenester som skal gjøre det enklere for våre kunder å spare og bruke strømmen smartere – samtidig som du beholder komforten i hjemmet.

Bedre sikkerhet

KraftPlugg inneholder en temperaturmåler og viser til enhver tid temperaturen i sikringsskapet ditt.

Kom i gang med din KraftPlugg

KraftPluggen kobles enkelt til strømmålerens HAN-port med kabelen som følger med. Tilkoblingen er så enkel at du fint klarer dette selv uten hjelp fra en elektriker. Når KraftPluggen er koblet til strømmåleren, følger du bare instruksene videre i Mitt Hjem eller gå til KraftPlugg support for ekstra veiledning.

Gå til KraftPlugg support
KraftPlugg-boksdesign-noshadow-front2

Ta kontroll på forbruket ditt med KraftPlugg

Vi løper rundt i skogen. Vi løfter vekter på treningsstudio. Vi går noen skritt på jobben. Vi sykler til enden av kommunegrensa og tilbake igjen. Alt mens vi med våre duppeditter har kontroll på hvor mye energi vi forbruker samt kroppens bevegelser og hjerterytme. 

Med KraftPlugg tar du samme kontroll på strømforbruket i hjemmet ditt.

KraftPluggen måler strømforbruket i hjemmet ditt og sender live data direkte til kundeappen vår, Mitt Hjem, via WiFi. Du vil dermed kunne følge med på ditt strømforbruk i sanntid, uansett om du er hjemme, på jobb eller på reise. Ved å følge med på strømforbruket vil du hele tiden kunne se hvilke enheter i hjemmet som trekker mest strøm og dermed enkelt ta kontroll og justere ned eller flytte forbruket til tider på døgnet det er mer lønnsomt.

MittHjem-forside-KraftPlugg-600×565

Bestill KraftPlugg i appen Mitt Hjem

Med KraftPluggen koblet til strømmåleren vil du være klar for morgendagens løsninger fra Haugaland Kraft. Vi har nå åpnet opp for bestillinger og vil gjerne ha betatestere med på reisen.

1.) Først av alt må du laste ned siste versjon av Mitt Hjem i App Store eller Google Play
2.) Åpne appen på telefonen din og klikk på «Legg til» når du står på «Hjem»-fanen.
3.) Klikk så på «KraftPlugg»-flisen, for å starte bestillingsprosessen. 

NB, du må være strømkunde hos oss og ha god wifi-dekning der KraftPluggen er plassert, for at den skal kunne fungere. 

Videoen over viser hvor enkelt det er å bestille i appen. Her har kunden strømavtale hos oss og har tilgang til alle våre kundefordeler.

Bli med på reisen mot et smartere strømforbuk

Kraftpluggen vil bare bli sterkere og sterkere – smartere og smartere. Vi håper at du vil være med på reisen og gi oss innspill og tilbakemeldinger på veien mot å utvikle KraftPluggen og Mitt Hjem til å bli nyttige verktøy mot et smartere strømforbruk i en smartere fremtid.

Bestill KraftPlugg

Vilkår KraftPlugg

Ofte stilte spørsmål om KraftPlugg og HAN-port