Den digitale portalen mellom Trolltunga og verden

Altibox Fiber Bedrift Nyhet Forside Forside bedrift

Pålitelig og stabilt nett

Tyssedal og dens majestetiske omgivelser tiltrekker seg reisende fra hele verden på jakt etter de mest ikoniske naturopplevelsene som Norge har å by på. Trolltunga Guesthouse står som en portal til denne vakre naturen.

– De fleste som besøker oss her på Trolltunga Guesthouse er turister som kommer for å besøke Trolltunga, Buabreen, Dronningstien eller Husedalen, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand.

For at gjestene kan dele sine øyeblikk og holde kontakten med verden rundt dem, setter hotellet pålitilighet og stabilitet først når det kommer til wifi-tilgang. Derfor har de valgt en løsning fra Altibox Bedrift og Haugaland Kraft.

Lær mer om Altibox Bedrift Fiberbredbåndspakke

For oss er pålitelig og stabilt wifi viktigst, forteller hotellinnehaver Olav Leiv Strand fra Trolltunga Guesthouse.

Spektakulære opplevelser og digitale kontor

– Mange av de som bor hos oss er i Norge for å kunne nyte spektakulær natur. Etter en tur i fjellheimen er det flere som ønsker å kunne dele sine opplevelser med sine kjære verden over. Altibox Bedrifts løsning har gitt oss den nødvendige styrken og stabiliteten for å tilby våre gjester en sømløs nettilgang, slik at de kan dele bilder, videoer og øyeblikk fra noen av de råeste naturopplevelsene i Norges land, sier Olav Leiv Strand.

I tillegg til vertskap for turister som søker naturopplevelser, åpner Trolltunga Guesthouse også dørene for forretningsreisende som deler sine ferdigheter og ekspertise med lokalsamfunnet.

– I disse tilfellene blir hotellet også et midlertidig kontor, og i dagens digitale verden er pålitelig, raskt og sikkert internett avgjørende for å holde forretningene i gang, fortsetter han.

Lær mer om Altibox Bedrift wifi
Trolltunga

– Behov for å ha et midlertidig kontor i Trolltunga Guesthouse er også et voksende ønske som vi imøtekommer, sier Olav Leiv Strand.

Fokus på datasikkerhet

Trolltunga guesthouse

– Nå kan vi fokusere på vår kjernevirksomhet, vel vitende om at Altibox Bedrift tar seg av den digitale sikkerheten.

Trolltunga Guesthouse har implementert Cisco Meraki-løsningen fra Altibox Bedrift som gir mulighet for å tilby operativ brannmur, samt utstrakt wifi på hele hotellet.

— Beskyttelsen av våre gjesters personlige informasjon og vår egen driftsinformasjon er av aller høyeste prioritet. Vi forstår at cybersikkerhet er en essensiell del av vår tidsalder. Med stadig mer sofistikerte trusler er det vår plikt å beskytte vår digitale info samt sikre at våre gjester kan nyte en trygg og problemfri internettlinje. Ved å implementere de beste løsningene kan vi beskytte våre og våre gjesters digitale ressurser, sier Strand.

— Med en kombinasjon av en fantastisk beliggenhet og moderne teknologi, ønsker vi våre gjester velkommen til et opphold som er like trygt som det er uforglemmelig, avslutter han.

Lær mer om Altibox Bedrift sikkerhetspakke

Publisert