Hvilken strømavtale har jeg? 

Strøm Forside

Er du usikker på hvilken strømavtale du har? Det er heldigvis enkelt å finne ut av. Vi viser deg hvordan du raskt kan sjekke hvilken strømleverandør og strømavtale du har.  

Det er smart å få en oversikt over hvilket strømselskap som leverer din strømavtale. Har du riktig strømavtale? Og er denne strømavtalen den beste for deg og ditt behov? Vet du ikke svaret på dette, er du langt i fra alene.  

Sjekk hvilken strømavtale du har hos oss

Er du kunde av Haugaland Kraft, kan du sjekke hvilken strømavtale du har i kundeappen Mitt Hjem eller på Min side. Visste du at vi har egne strømavtaler tilpasset hytter og kunder som er under 35 år?  

Finn svaret i Elhub 

Er du ikke kunde av oss i Haugaland Kraft, og er usikker på hvilken strømleverandør du har, kan du enkelt finne svaret i Elhub. Her finner du korrekt informasjon om ditt kundeforhold og når du inngikk ditt kundeforhold.  

Få oversikt på fakturaen din 

Sjekk den siste strømfakturaen din. Her vil det komme tydelig frem hvilken strømleverandør som har sendt fakturaen, og hvilken strømavtale du har.  

Så enkelt kan du bytte til Haugaland Kraft 

Vurderer du å bytte strømavtale? Bestill din strømavtale her eller via Min side – vi fikser resten. Enten du ønsker å bytte strømavtale hos oss, eller ønsker å bestille for første gang, tar det kun ett par minutter. Når vi har mottatt din digitale bestilling, sier vi opp avtalen med din nåværende strømleverandør. Se alle våre strømavtaler her.  

Dette lurer andre på akkurat nå

Publisert