HK Kundefordel

Her finner du en oversikt over dine fordeler! Psst; vi oppdaterer siden fortløpende, så følg med for flere spennende fordeler og oppdatert informasjon. Takk for at akkurat du er kunde av Haugaland Kraft🫶

skiing-2

Fordel februar

Skihelg i Røldal og Sauda

Vi inviterer kundene våre til skihelg i Røldal Skisenter 18. februar og i Sauda Skisenter 19. februar!

Børge Ousland 2022 2

Fordel mars

Foredrag med Børge Ousland

I mer enn 30 år har eventyrer Børge Ousland foretatt banebrytende ekspedisjoner i Arktis og Antarktis. Vi inviterer kunder til gratis foredrag i Haugesund og på Stord!

My project-1 (20)

Fordel april

Friluftsmåned

Skjold på tvers, Haugesund på langs og flere andre spennende tilbud. Vi inviterer til en måned full av friluftsaktiviteter og konkurranser.

Eliteserien fotball 2022: FK Haugesund – Viking (4-2)

Fordel april

Serieåpning FKH

Hele regionen ønskes til kamp når FKH har serieåpning 16. april! Mer informasjon kommer fortløpende!

hardanger_cider_cruise_vision_thefjords_summer-00384

Fordel mai

Fjord-cruise i Hardanger

Bli med på vårens vakreste eventyr! Fra 15. mai til 30. juni kan du som kunde av Haugaland Kraft oppleve Hardangerfjorden om bord på den 24 meter lange katamaranen «Aurora of the fjords» til en svært redusert pris.

281885934_7847691255255806_303085512780012219_n

Fordel juni

Viking-festivalen

Opplev Vikingfestivalen fra 8. til 11. juni på Avaldsnes! Vikingfestivalen er fullspekket av opplevelser for store og små. Over 200 vikinger fra Norge og Europa gir de besøkende et autentisk innblikk inn i vikingtiden.

Karmã¸y,,Norway,With,Amazing,Sea,Landscape,

Fordel juli

Opplev lokale perler

Norgesferie i år? Opplev flere lokale perler i distriktet. Mer informasjon kommer fortløpende! Mer informasjon kommer fortløpende!

image

Fordel august

Sildajazzen

Bli med på Sildajazzens ungdomskonsert 12. august. Konserten ble en stor hit i fjor da rapgruppen Undergrunn entret Biblioteksparken. Årets artist er ikke offentliggjort enda, men publiseres fortløpende.

default_file-1675319378

Fordel august

Vangen 2023

Har du ungdom i hus som vil være med på Vangenfestivalen? Vi har ordnet med rabatterte priser på et begrenset antall UNG-billetter. Mer informasjon kommer fortløpende!

Small,Movie,Theater,Background.,Audience,In,The,Dark

Fordel september

Kinodag

Vi inviterer til gratis kinodag over hele distriktet! Hold av 10. september. Mer informasjon kommer fortløpende!

MicrosoftTeams-image (5)

Fordel oktober

Fotballglede

Har du opplevd stemningen, gleden, frustrasjonen, ekstasen og felleskapet ved å være publikum på en fotballkamp? I oktober legger vi til rette for dette, og inviterer kunder til kamp. Mer informasjon kommer fortløpende!

An,Open,Book,On,The,Background,Of,A,Bookshelf,With

Fordel november

Litteraturens måned

Bli med på en måned full av kulturelt og litterært påfyll! For å nevne noe: Falturiltu, bLEST og SILK. Mer informasjon kommer fortløpende!

The,Star,Shines,Over,The,Manger,Of,Christmas,Of,Jesus

Fordel desember

Julekonserter

Vi inviterer til en rekke julekonserter i årets siste kundefordel. Bli med inn i varmen, og kom i julestemning. Mer informasjon kommer fortløpende!

For å få månedlig informasjon om fordelene rett i innboksen, må du gi ditt samtykke til å motta nyhetsbrev, eller laste ned Mitt Hjem-appen.

Få fordelene på e-post!

Oppdater ditt samtykke på Min Side eller i Mitt Hjem appen