Amina_CTA_bilde-1

Elbillader

Amina

  • Enkel i bruk
  • Trygg og sikker lading

Les mer om produktet

fra 229 kr/mnd

Easee_CTA_bilde-1 (1)

Elbillader

Easee

VIKTIG INFORMASJON:
Haugaland Kraft har valgt å pause salget av Easee-ladere som følge av svenske myndigheters salgsforbud. Laderen er fortsatt tilgjengelig og godkjent for salg i Norge. Vi følger tett med på norske tilsynsmyndigheters vurdering av saken og holder våre kunder oppdatert. Beklager ventetiden.

Les mer om saken her

Elbillading_shutterstock-1 kopi

Hvorfor elbillader fra Haugaland Kraft?

  • Nedbetaling over strømregningen – Gir deg forutsigbarhet hvor du betaler det du betaler. Her kommer det ingen skjulte kostnader.
  • Trygg og sikker lading – Ved å investere i en elbillader gjør du et klokt og ikke minst trygt valg. Uavhengig av hvilken elbillader du har, er det et mye sikrere og bedre alternativ enn å lade med stikkontakt.
  • Lad bilen smart helt uavhengig av hvilken lader du har – I kundeappen vår, Mitt Hjem, kan du koble til bilen din og lade den i de timene strømprisen er lavest. Dette gir deg muligheter til å spare penger når du lader bilen – helt automatisk!
  • Tett oppfølging og kundeservice – Vi er der alltid for deg og sørger for god dialog og kundeservice gjennom hele prosessen – fra du har bestilt til elbilladeren er ferdig installert og i bruk.
Smart lading_iPhone14-1 (1)

Lad bilen din smart – helt uavhengig av hvilken lader du har!

Smart lading er for deg som ønsker å redusere strømregningen din. Du kan faktisk spare opptil 20% når du lader bilen din. Med smart lading i Mitt Hjem lades bilen din i de timene strømprisen er lavest – helt automatisk!

Les mer om smart lading

Borettslag/sameie

Bestill din ladebrikke eller ladeboks

Skal du bestille lader eller ladebrikke tilknyttet et eksisterende anlegg?
Da klikker du på knappen under og legger inn bestillingen din i skjemaet.

Det svenske Elsäkerhetsverket har innført salgsforbud for elbilladere fra Easee i Sverige. Laderne er fortsatt tilgjengelige og godkjent for salg i Norge, men Haugaland Kraft har valgt å pause salget av ladere fra Easee frem til Nkom, som fører tilsyn med slike produkter i Norge, har kommet til en avgjørelse.

IK_Easee_0923

Kjøpsvilkår for elbillader