Hyttekraft strømavtale

Hyttekraft er et fordelsprodukt for deg som er strømkunde hos oss hjemme. Da kan du få en rimeligere strømavtale på hytta.

Strømavtalen Hyttekraft kan du få samme hvor i landet du skulle ha hytte/fritidsbolig. Avtalen betinger at du er strømkunde hos Haugaland Kraft på din primærbolig.

Med Hyttekraft betaler du spotpris avregnet time for time på den nordiske kraftbørsen + 1,25 øre/kWh som går til å dekke lovpålagte elsertifikater og andre kostnader. I tillegg kommer fast mnd. beløp på kr 9. Du er garantert denne prisen i 12 måneder fra avtaleinngåelse.

Strømavtalen har ikke bindingstid og er løpende med 2 ukers oppsigelse. Se kontraktsvilkår.

Bestill Hyttekraft

*Vilkår

Det er midt i påsketider 🐣 Noen skal nyte noen siste helger på fjellet, mens andre søker til våren og fjorden. Haugalendingene elsker fritidsboligene sine. Enten det er hytter og leiligheter på fjellet eller hytta ved fjorden. Tid på hytta gjør at vi kobler av og får en god dose frisk luft. Enten du foretrekker hvite vidder, sjø eller svaberg ☀️ Vi ønsker hele tiden å kunne gi kundene av Haugaland Kraft fordeler og et enklere kundeforhold. Derfor har vi lansert produktet Hyttekraft. En egen, rimelig strømavtale for fritidsboligen din.

Topptur-FotoAlexanderUrrangHauge