Intropris ut april 2023

fra 199 kr/mnd

Totalkostnad 11 940 kr

Amina er laderen for deg som ønsker en trygg og enkel elbillader.

  • Enkel i bruk – uten de mer avanserte innstillingene.
  • Trygg og sikker lading.
  • Ladeeffekt opptil 7,4 kW
  • 1-fase lader
  • Nedbetales på strømregningen over 5 år

Vilkår for kjøp og montering

03-Productshot_Amina-Angled_right_semiopen-Web-960px

Enkel og trygg elbillading med Amina

Amina er en 1-fase lader som er designet for folk flest, og sørger for enkel og  trygg lading av din bil. Den er et godt alternativ for deg som ønsker en rimeligere lader som er enkel i bruk – uten de mer avanserte innstillingene og funksjonene.

My project-1 (47)

Hvorfor er elbillader fra Amina et godt alternativ?

  • Amina-laderen er et godt alternativ for deg som ønsker en lader som er enkel i bruk – uten de mer avanserte innstillingene og funksjonene.
  • Utviklet for å være enkel i bruk og mindre kostbar, som vil si at laderen er strippet for avanserte innstillinger. Amina sørger for at ladingen er enkel og trygg for deg, og lar deg heller styre ladingen via bilen eller en egen app – som vår kundeapp, Mitt Hjem.
  • Et mye tryggere valg enn å lade bilen med stikkontakt. Amina-laderen er utviklet med henhold til alle sikkerhetsforskrifter og de internasjonale standardene for lading av elbil. Du kan altså lade helt trygt om natten.
  • Lad bilen smart via vår kundeapp, Mitt Hjem, eller bilen din. I Mitt Hjem kan du koble til bilen din og lade den i de timene strømprisen er lavest. Dette gir deg muligheter til å spare penger når du lader bilen – helt automatisk!

Like enkelt å lade bilen som mobilen

Når du setter mobilen til lading, forventer du at den lades opp uten problemer. En smarttelefon trenger ikke en smart lader. Hvorfor skal en smart bil trenge det?

Den eneste forskjellen mellom mobillading og elbillading er at når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene (som Amina), er det helt trygt å lade bilen mens du sover.

Amina_Mars23_066
Smart lading_iPhone14-1 (1)

Lad bilen din smart i appen Mitt Hjem

I kundeappen vår, Mitt Hjem, kan du lade bilen din smart helt uavhengig av hvilken lader du har. Med smart lading i Mitt Hjem lades bilen din i de timene strømprisen er lavest – helt automatisk!

Les mer om smart lading

Kjøpsvilkår