Amina – laderen som gjør det enkelt å ha elbil!

Er tiden inne for å investere i elbillader? Amina er laderen for deg som ønsker en trygg og enkel elbillader. Som strømkunde av Haugaland Kraft får du Amina elbillader på nedbetaling over strømregningen over 5 år. Er du ikke strømkunde enda? Se alle våre strømavtaler her

inkludert standard installasjon

229 kr/mnd

Totalkostnad kr 13 740

Vi forbeholder oss retten til å gjennomføre en kredittvurdering i forbindelse med kjøp. Merk at dersom kredittvurderingen anses som ikke tilfredstillende, vil avtalen bortfalle.

Avtalevilkår for kjøp av elbillader fra Haugaland Kraft

Les avtalevilkår
My project-1 (47)
03-Productshot_Amina-Angled_right_semiopen-Web-960px

Enkel og trygg elbillading med Amina

Amina er en 1-fase lader som er designet for folk flest, og sørger for enkel og  trygg lading av din bil. Den er et godt alternativ for deg som ønsker en rimeligere lader som er enkel i bruk – uten de mer avanserte innstillingene og funksjonene.

My project-1 (47)

Hvorfor er elbillader fra Amina et godt alternativ?

  • Amina-laderen er et godt alternativ for deg som ønsker en lader som er enkel i bruk – uten de mer avanserte innstillingene og funksjonene.
  • Utviklet for å være enkel i bruk og mindre kostbar, som vil si at laderen er strippet for avanserte innstillinger. Amina sørger for at ladingen er enkel og trygg for deg, og lar deg heller styre ladingen via bilen eller en egen app – som vår kundeapp, Mitt Hjem.
  • Et tryggere valg enn å lade bilen med stikkontakt. Amina-laderen er utviklet med henhold til alle sikkerhetsforskrifter og de internasjonale standardene for lading av elbil. Du kan altså lade helt trygt om natten.
  • Visste du at du kan lade bilen smart via vår kundeapp? I Mitt Hjem kan du koble til bilen din og lade den i de timene strømprisen er lavest. Denne ekstra funksjonen passer for flere bilmerker. Du kan se om denne tjenesten er kompatibel med din bil her

Like enkelt å lade bilen som mobilen

Når du setter mobiltelefonen din til lading, forventer du at den lades opp uten problemer. En smarttelefon trenger ikke en smart lader. Hvorfor skal en smart bil trenge det? Den eneste forskjellen mellom mobillading og elbillading er at når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene (som Amina), er det helt trygt å lade bilen mens du sover.

Amina_Mars23_066
Smart lading_iPhone14-1 (1)
Lad bilen din smart i appen Mitt Hjem

I kundeappen vår, Mitt Hjem, kan du lade bilen din smart helt uavhengig av hvilken lader du har. Med smart lading i Mitt Hjem lades bilen din i de timene strømprisen er lavest – helt automatisk! Denne ekstra funksjonen passer for flere bilmerker. Du kan se om denne tjenesten er kompatibel med din bil her

Les mer om smart lading
Hvorfor elbillader gjennom Haugaland Kraft?
hkraft-ikon-avtaler-og-forbruk-40x40px

NEDBETALING OVER STRØMREGNINGEN

Enkelt og forutsigbart – ingen skjulte kostnader!

hkraft-ikon-faq-40x40px

Vi er der alltid for deg

Fra du har bestilt til elbilladeren er ferdig installert og i bruk.

hkraft-ikon-hjemmelading-elbil-40x40px

Smart lading i kundeappen mitt hjem

Du kan spare penger når du lader bilen – helt automatisk!

inkludert standard installasjon

229 kr/mnd

Totalkostnad kr 13 740

NYTTIG INFORMASJON

Stadig flere i vårt distrikt blir elbileiere, og behovet for hjemmelading øker. Haugaland Kraft tilbyr en ladeløsning med kvaliteter som matcher folks behov med tanke på sikkerhet, brukervennlighet og kostnad.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
STRØM

Strømprisene vil svinge, men åpenheten skal alltid være den samme hos oss. Du som kunde skal være trygg på at du er kunde hos en transparent strømleverandør som bygger regionen og gir tilbake til nærmiljøet. Prøv Haugaland Kraft du også!

Ungdamemedmobil-fotografHaakonNordvik-Elise-AQ4I9740-cropweb2

inkludert standard installasjon

229 kr/mnd

Totalkostnad kr 13 740

Takk for at du kom deg helt ned hit! Lurer du på noe?