Slik nullstiller du KraftPlugg

Opplever du feil med tilkoblingen av KraftPlugg og Mitt Hjem, anbefaler vi at du nullstiller KraftPluggen før du prøver igjen.

  1. Bruk en kulepenn eller lignende til å holde nede den lille omstartsknappen helt til venstre på baksiden av KraftPluggen.
  2. Hold inne knappen til det lyser i lysdiodene over porten for HAN-inngangen på KraftPluggen lyser samtidig.

Nå er KraftPluggen klar for et nytt forsøk.

NB, hvis du har vært koblet til med en KraftPlugg i Mitt Hjem tidligere, må du aller først koble denne fra i appen før du nullstiller KraftPluggen.

KraftPlugg-boksdesign-back1-cropweb-tekts

Trenger du fortsatt hjelp?

Av og til kan det oppstå ulike grunner for at installasjonen av KraftPluggen mislykkes. Her er noen tips og råd som du kan forsøke dersom nullstilling av KraftPlugg ikke hjelper:

Sjekk at du har koblet til riktig nettverk

For at tilkoblingen av KraftPluggen skal lykkes er det viktig at den kobles til 2.4 Ghz nettverket. Det er derfor viktig at du vet forskjellen på disse før du skal koble KraftPluggen til strømmåleren i Mitt Hjem. Vanligvis er det enkelt å skille disse på nettverksnavnene til de to ulike. Nettverksnavnet for 5G-nettet kjenner du ofte igjen ved at det har «5G» i nettverksnavnet, , mens 2.4 Ghz nettverket ikke har det.

Klarer du ikke å skille på 2.4 Ghz og 5G, kan du logge deg inn på Min side hos din nettverksleverandør og sjekke hva som skiller de ulike i nettverksnavnet. 

Sjekk at du har stavet nettverksnavn og passord riktig

Når du skal installere KraftPluggen din til strømmåleren og koble den til Mitt Hjem, er det viktig at du legger inn riktig WiFi nettverksnavn og passord. Husk å skille mellom små og store bokstaver. Et godt tips er å skrive dette ned på en lapp før du setter i gang installasjonen.

Restart hjemmesentralen

Etter å ha nullstilt KraftPluggen og sjekket at nettverksnavn og passord er riktig, og tilkobling av KraftPlugg fortsatt ikke har lykkes, anbefaler vi deg å restarte hjemmesentralen din. Veiledning for dette finner du på hjemmesiden til din nettverksleverandør.

Er du kunde av Altibox finner du veiledning for å restarte hjemmesentralen her.

Ofte stilte spørsmål om KraftPlugg

Se alle