Nyhet i kundeappen Mitt Hjem

Strøm Forside Mitt Hjem

Lurer du på hva det koster å dusje i dag? Nå har vi endelig fått på plass en super funksjon i kundeappen Mitt Hjem, hvor du kan finne ut hva det koster å bruke de tingene du omgir deg med i hverdagen. Tjenesten «Hva koster?» gir deg blant annet svaret på hvor mye det koster å dusje akkurat nå.

Strømprisene er varierende, og vi vet at stadig flere kunder ønsker å få mer kontroll over strømforbruket sitt. Gjennom vår gratis kundeapp Mitt Hjem skal vi gjøre det enkelt for deg å forstå strøm og eget forbruk. Med nyheten «Hva koster?» får du en kjapp oversikt over hva det koster å bruke de tingene du bruker i hverdagen. På oversikten finner du dusj, vaskemaskin, tørketrommel og elbillading. Hva koster det å…

Nyttig å vite

På tjenesten «Hva koster?» er alle kostnader er basert på standardinnstillinger, og spotpris på strøm. Strøm inkluderer moms, men ingen påslag. Denne tjenesten er laget for å kunne vise deg når man bør unngå å bruke mye strøm. Den vil også gi deg en indikator på hvilke apparater som er mest kostbare. Tjenesten bør ikke brukes for å definere faktiske kostnader for spesifikke hvitevarer eller annet strømforbruk i hjemmet ditt.

Andre tjenester i Mitt Hjem

Kundeappen Mitt Hjem gir deg full oversikt over ditt kundeforhold hos oss, og nyttige verktøy for deg som ønsker å ta kontroll på ditt strømforbruk.Du kan hele tiden se hvor mye strøm du bruker og når strømprisen er billigst slik at du enkelt kan bruke strømmen smartere.

I kundeappen Mitt Hjem får du:

Bli kunde og få full oversikt i Mitt Hjem

For å få tilgang til tjenester og funksjoner i Mitt Hjem, må du være kunde av Haugland Kraft. Kundeappen er gratis, og det er også alle tjenestene.

Bli kunde Mer informasjon om Mitt Hjem Vilkår og betingelser for Mitt Hjem

Mitt Hjem

Se alle

Publisert