Hvordan bestille Solkraft?

Vi har nå gjort det lekende lett å bestille Solcelleanlegg til ditt hjem.

solkraft-ikoner-bestilling-1600x600px-01

Ved å søke etter adressen din i vårt digitale kart, får du en oversikt over hvilke takflater som har mest soleksponering på din adresse.

Her kan du velge hvilke flater du ønsker å bygge solcelleanlegg på, og få opp et estimat på de ulike panelstørrelsene som vil passe til ditt tak.

Be oss om et tilbud slik at vi kan gi deg et nøyaktig prisestimat til ditt hus. Trenger vi mer informasjon for å gi deg et nøyaktig tilbud, vil vi ta kontakt.

NB: For å kunne gi deg et så korrekt tilbud som mulig, behøver man informasjon om ditt elektriske anlegg. I noen tilfeller kan det også være konkrete nettutfordringer i området du er tilknyttet, som kan påvirke anbefalt størrelse på solcelleanlegget, eventuelt påvirke når du kan forvente et solcelleanlegg kan tilknyttes. Vi vil gjerne sjekke ditt elektriske anlegg opp mot ditt nettselskap.

solkraft-ikoner-bestilling-1600x600px-02

Vi prosjekterer og designer ditt solcelleanlegg slik at det passer perfekt til ditt tak.

Vi kommer tilbake til deg med et skreddersydd tilbud tilpasset ditt tak. Vedlagt følger kontrakt og vilkårsdokumenter som du bør lese gjennom.

Ved godkjenning av tilbud settes produksjon av ditt solcelleanlegg i produksjon.

solkraft-ikoner-bestilling-1600x600px-03

Når du har godkjent tilbudet, og produksjonen er igangsatt, sender vi deg en bekreftelse på ditt kjøp – se på det som en kvittering. Her legger vi også med et søknadsskjema for Plusskundeordning.

Du fyller inn søknadsskjema og sender det i retur til oss. Vi fikser resten av søknadsprosessen opp mot ditt nettselskap.

Når solcelleanlegget ditt er klart tar vi kontakt med deg for å avtale passende tidspunkt for installasjon.

Sjekk potensialet til taket ditt Les mer om Plusskundeordning

Kontakt oss

E-post: solkraft@hkraft.no

Telefon: 987 05 270