Vi er opptatt av at det skal være enkelt å lade trygt

Tips til hjemmet Elbil Forside Samarbeidspartner

Stadig flere i vårt distrikt blir elbileiere, og behovet for hjemmelading øker. Haugaland Kraft tilbyr en ladeløsning med kvaliteter som matcher folks behov med tanke på sikkerhet, brukervennlighet og kostnad. Tilbakemeldingene er svært gode, forteller Stig Blomseth.

Visste du at fire av fem nye biler i fjor var elbiler? Andelen i vår region ligger på mellom 85 og 95 prosent, ifølge tall fra Statistisk Sentralbyrå.

– Vi ser at etterspørselen etter ladere er økende. Det er utrolig viktig for oss at folk skal føle seg trygge når de lader bilen, enten det er på dagtid eller om natten, forteller forretningsutvikler i Haugaland Kraft Energi, Stig Blomseth.

– Vi vil at det skal være enkelt å velge sikker lading, fremfor lading i stikkontakten, påpeker han.

Vi tilbyr nå en god lader til en gunstig pris på nedbetaling. Beløpet trekkes månedling fra strømregning, slik at en kan fordele utgiften.

På denne måten blir sikker lading tilgjengelig for folk flest. Det er viktig for oss i Haugaland Kraft Energi. Vi er opptatt av at folk skal ha det trygt!

Lad trygt mens du sover

Haugaland Kraft har derfor inngått et samarbeid med Amina Charging. Sammen sikrer de at elbileiere i regionen har et godt alternativ, som slettes ikke koster skjorta.

– Vi tilbyr nå en god lader til en gunstig pris på nedbetaling. Beløpet trekkes månedlig fra strømregningen, slik at en kan fordele utgiften, forteller Stig.

Laderen er både enkel i bruk og uten avanserte innstillinger. Den er i tillegg lett å få installert, og har kort leveringstid.

– På denne måten blir sikker lading tilgjengelig for folk flest. Det er viktig for oss i Haugaland Kraft Energi. Vi er opptatt av at folk skal ha det trygt.

Det er Amina Charging som står bak utformingen av laderen. De har hatt en formidabel vekst siden oppstarten, og det er ikke uten grunn. Konseptet har nemlig truffet et stort behov i markedet.

– Det geniale med laderen er at den er like enkel i bruk som ved lading av mobilen. Den kan på mange måter beskrives som en avansert stikkontakt tilpasset elbillading, forklarer Håvard Rugeldal, som er KAM i Amina Charging.

– Når du har en elbillader med alle sikkerhetsfunksjonene, som Amina, så er det helt trygt å lade bilen mens du sover, opplyser han.

Lad når prisen er lavest

Det har blitt større bevissthet rundt det å ha kontroll på strømforbruket sitt. Det kan nemlig være mye å spare på det å lade smart.

Men hvor mange dingser trenger du egentlig for å kunne lade bilen smart?

Slettes ikke mange, hvis en velger Amina.

Haugaland Kraft-kunder har allerede en app som hjelper deg med dette. De fleste biler kan nemlig lade smart via «Mitt hjem-appen».

– Det gir elbileiere god oversikt over forbruket. På denne måten kan man redusere strømutgiften, ved at bilen lader automatisk de timene hvor strømprisen er lavest. Tilbakemeldingene fra kundene som bruker smartlading er svært gode. Det er mange som benytter appen vår, opplyser Linn Marie Knarvik, markedsfører i Haugaland Kraft Energi.

Det er for tiden store svingninger i strømprisen gjennom døgnet, så det kan være mye å spare om en lader smart.

– Besparelsen ligger i gjennomsnitt på 15-20 prosent, fremhever Leif Inge Yrke, som er prosjektleder i Haugaland Kraft Energi.

Lokalt hele veien

Det er all grunn til å feire når lokale selskaper går sammen om noe som er så bra og brukervennlig for kundene.

Gjengen i Haugaland Kraft er opptatt av å velge lokalt i sine prosjekter, både med tanke på å styrke regionen og i forhold til bærekraft.

– Vi er stolte av å ha med oss et solid selskap innad i fylket, som i tillegg kan skilte med både norsk produksjon og design. Dette er fantastisk flinke folk. Dessuten bruker vi lokale montører i distriktet, og de gjør en formidabel jobb, forteller Stig stolt.

03-Productshot_Amina-Angled_right_semiopen-Web-960px

TRYGG OG ENKEL ELBILLADER

Fra kr 229/mnd

Totalkostnad 13 740 kr

Lang erfaring fra ladebransjen

Gründerne som står bak det nye ladekonseptet til Amina har lang fartstid i ladebransjen, og sitter med en bred kompetanse på feltet.

– Amina ønsker å slå et slag for enkel lading, og det har virkelig slått an i massemarkedet. Konseptet er utviklet etter å ha høstet erfaringer fra ladebransjen gjennom mange år, påpeker Rugeldal.

Det unge selskapet har i løpet av to år gått fra 14 til 35 ansatte, og samarbeider med en rekke store aktører og investorer i energibransjen.

– Vi er svært glade for å få Haugaland Kraft med på laget, forteller Digital Marketing Manager i Amina, Benedicte Veggeland Hvidsten.

– For oss i Haugaland Kraft Energi så er dette en perfekt match. Dette er laderen for folk flest, når trygghet og brukervennlighet er viktigst, tilføyer prosjektleder Leif Inge Yrke.

03-Productshot_Amina-Angled_right_semiopen-Web-960px

TRYGG OG ENKEL ELBILLADER

Fra kr 229/mnd

Totalkostnad 13 740 kr


Publisert