Bor du på Utsira og vurderer solceller på taket ditt?

Som beboer på Utsira og en del av det smarte øysamfunnet får du hele -15% på solcelleanlegg fra oss. Husk at du også kan få inntil 47.500 kroner i støtte  fra Enova når du begynner å produsere din egen elektrisitet.

Meld din interesse i skjemaet under for en uforpliktende prat:

Utsira-fotografHaakonNordvik-hkraft__033

Dette får du med solceller fra oss

tilpasset_stromavtale

Tilpasset strømavtale

Gjennom Solkraftavtalen kjøper vi den solstrømmen som du ikke bruker selv og leverer ut på nettet. Denne kjøper vi av deg for dobbel spotpris.

utstyr

Utstyr

Er du en av dem som er over snittet interessert i det teknologiske aspektet av et solcelleanlegg? Til deg har vi samlet alle tekniske dokumenter, sertifikater og garantier, her.

installasjon

Prosjektering og installasjon

Når du kjøper et solcelleanlegg hos oss, sikrer vi trygg levering helt fra prosjekteringsfasen til ferdig installert solcelleanlegg. Installasjonskosten er inkludert i det totale tilbudet du får fra oss.

Sjekk taket ditt og be om tilbud

Du kan også sjekke taket ditt og priser, samt våre anbefalinger i «solkartet». Legg inn adressen din i «solkartet» og du vil få tilsendt et tilbud med en totalpris. Av denne vil vi trekke fra 15 % når du inngår avtalen.

Sjekk ditt tak og be om tilbud

NB! Vær oppmerksom på at rabatten ikke blir tatt med i beregningen i solkalkulatoren. Den rabatterte prisen vil du få i ditt endelige tilbud som blir sendt fra en av våre salgskonsulenter.

Skjermbilde 2019-10-17 kl. 15.40.34

Spar strømmen du ikke bruker

Som en av de første aktørene i Norge, har Haugaland Kraft utviklet et virtuelt batteri for solenergikunder. Det betyr at kunder med solcellepaneler på taket kan lagre solenergi uten å investere i et fysisk batteri. Med Skybatteri kan du lagre strømmen du ikke bruker, og ta det ut igjen når strømprisen er høy.

Les mer om Skybatteri her

Lurer du på noe? Ta kontakt med oss:

ThrineLiseKathrineAmland-FotografLineMollerhaug-1500x1500px2

Lise Kathrine Amland

Salgsleder

Direkte: 52 70 81 54
Send e-post

Mitt-prosjekt-2

Ida Forthun-Botnen

Salgskonsulent

Direkte: 52707255
Send e-post

CamilllaOwe-FotografLineMollerhaug-1500x1500px2

Camilla Owe

Salgskonsulent

Direkte: 52708081
Send e-post

Roar-HaugalandKraft-1386-Varm

Roar Sund

Salgskonsulent

Direkte: 52 70 71 27
Send e-post

Solkraft

Nå er et solcelleanlegg med 938 (!) paneler i gang med å produsere vår egen kraft på taket av parkeringshuset i Kraftgården på Rossabø.

Solkraft-Kraftgården-fotoTomaszPikora-0180-web
Solkraft

Haugaland Kraft Energi har fått innvilget støtte fra Enova til prosjektet «Konseptutredning for storskala solcelleanlegg». Sammen med software- og rådgivningsselskapet Balcoo og pilotkunde Storhall Karmøy skal vi over det neste halvåret kartlegge mulighetene for «Crowd funding» og «Community» inspirerte forretningsmodeller, hvor man tar i bruk store takarealer og deler …

KristianLGautesen_AndreasBachmann3-Solkraft-FotografHaakonNordvik
Blogg

Hørt om fornybarsamfunnet Utsira? Ute på den vesle øya driver vi med mye spennende som er høyaktuelt å fortelle om på selveste FN-dagen for kreativitet og innovasjon.

Utsira-fotografHaakonNordvik-hkraft__033