Solcelleanlegg for næring og bedrifter

Spar strøm – Spar penger – Spar miljøet

Haugaland Kraft skreddersyr solcelleanlegg og energilagring for våre bedrifts- og næringskunder. Smarte energi- og klimaløsninger er lønnsomt og gir økt konkurransekraft. Solcelleanlegg på taket gir samtidig et visuelt signal om en fremtidsrettet og innovativ bedrift.

Mange næringsbygg egner seg ypperlig for solceller, og vil være en svært lønnsom investering for bedriften. Vi bistår dere gjerne med alt fra rådgiving og dimensjonering av anlegg til ferdigstillelse og igangsetting. Vi designer anleggene og eventuelt smart lagring og styring i tett dialog med kunden. Det er økonomisk hensiktsmessig for deg at vi dimensjonerer anlegget til å dekke en andel av ditt forbruk, så du bruker mest mulig av din egenproduserte strøm.

Som Plusskunde hos oss, kan du selge overskuddskraft tilbake til oss.

Les mer om det å være plusskunde

Vi har selv et av landets mest avanserte solcelleanlegg med batterilagring og smart energistyring på vårt nye bygg på Heiane, Stord. Se filmen under for å se hvordan anlegget fungerer.

Les mer om vårt anlegg på Stord

Meld din interesse
Innovasjon

Haugaland Kraft ønsker å være langt fremme på teknologiutviklingen i forhold til lokal energiproduksjon, smart lagring og energistyring. Vi har derfor laget et fremtidsrettet energisystem på vårt nybygg på Stord.

Solcelleanlegg_Stord_HaugalandKraft

Fjøset til Torleif Susort er ikke bare et av de største i landet, det er også topp moderne. Nå installerer han også solceller på taket.

Solkraft-bondenSusortogmontoerer-fotografLineMollerhaug-O45A6331-web