Slapp litt ekstra av på hytta med et av våre beste fordelsprodukter

Strøm Elbil Forside

– Visste du at som Haugaland Kraft-kunde kan du få et ekstra gunstig strømprodukt på hytta når du har strøm fra de i din primærbolig?

FRITIDSBOLIG:  -Jeg valgte å kjøpe strøm på hytta fra Haugaland Kraft rett og slett fordi det var så enkelt, sier Berit Haaland, som har bodd i Haugesund en årrekke.

Høsten og kaldere tider er i anmarsj, og hyttesesongen begynner gjerne nå for Berit. Hun har fritidsbolig på Spangereid, utenfor Mandal, ikke så langt fra Lindesnes – Norges sørligste punkt.

BeritHaaland-Hyttekraft-fotoAmedia
VALGTE HYTTEKRAFT: Berit Haaland valgte Haugaland Kraft også på hytta først og fremst fordi hun fikk rimelig strøm og et enklere kundeforhold. Foto: Mediebyrået Haugesunds Avis

Dette er Hyttekraft

  • Spotpris fra Nordpool, time for time
  • Påslag 1,25 øre/kWh
  • Fast månedsbeløp kr 9,-
  • Ingen bindingstid
  • Fakturering etter forbruk – ingen forskuddsbetaling
  • Påslaget garanteres i 12 måneder etter avtaleinngåelse
  • Gebyr ved valg av papirfaktura kr 12,50 for de under 67 år
  • Du kan sammenligne strømavtaler på www.strompris.no
  • Om du sier opp avtalen på din primærbolig vil du automatisk bli overført til vår strømavtale, Følg Markedet, for din fritidsbolig

– Det var et enkelt valg å også bruke Haugaland Kraft på hytta, siden jeg var kunde hos dem fra før. Jeg vet jeg får en god pris og god kundeservice, og dermed var dette en god løsning for meg, sier Berit, som ser frem til mange fine helger og feriedager på hytta.

– Vi ønsker hele tiden å kunne gi kundene av Haugaland Kraft fordeler og et enklere kundeforhold. Derfor tilbyr vi alle våre kunder fordelsproduktet, Hyttekraft. En egen, rimelig strømavtale for fritidsboligen din, sier Andreas Bachmann, som er produktansvarlig i Haugaland Kraft Energi.

Høsten er på plass og de nydelige høstfargene på trærne har fått satt seg. Noen skal nyte helger på fjellet, mens andre søker hyttefreden ved fjorden. Haugalendingene elsker fritidsboligene sine. Enten det er hytter og leiligheter på fjellet eller hytta ved fjorden. Tid på hytta gjør at vi kobler av og får en god dose frisk luft. Enten du foretrekker vidder, sjø eller svaberg.

LYS OG VARME: Enten du har hytte ved fjorden eller på fjellet, er det greit å ha billig strøm. Som kunde hos Haugaland Kraft, kan du få en gunstig strømavtale for din fritidsbolig.

– Det er jo en klar tendens at flere og flere ønsker og får seg fritidsbolig, og vi ønsker å kunne tilby våre lojale kunder noe ekstra ved å tilby fordelsproduktet, Hyttekraft, sier Andreas Bachmann.

For dem som har hytte på fjellet eller andre steder som ligger et stykke unna Haugalandet, kan det sikkert være lett å glemme at man faktisk kan kjøpe strøm fra Haugaland Kraft. Men det kan du altså.

Jeg synes Berits eksempel er godt. Hun har hytte langt unna Haugalandet, men nyter fortsatt fordelen ved å være kunde. Du kan nemlig kjøpe strøm av oss fra hvor som helst i Norge.

Andreas, produktansvarlig i Haugaland Kraft Energi

Enkelt og prisgunstig

Hyttekraft er et prisgunstig spotpris-produkt, som avregnes time for time. Prisene er basert på den nordiske kraftbørsen + 1,25 øre/kWh, som går til å dekke lovpålagte elsertifikater og andre kostnader. I tillegg kommer et fast månedlig beløp på ni kroner. 

Les mer og bestill Hyttekraft her

I Haugaland Kraft er vi opptatt av du som kunde hele tiden skal få fordeler. Er du strømkunde hos oss hjemme, får du også Hyttekraft som er en rimeligere strømavtale, sier Andreas videre.

Full oversikt over strømforbruket i appen Mitt Hjem – også på hytta!

Som strømkunde hos oss får du full oversikt over ditt kundeforhold og ditt forbruk i appen Mitt Hjem – også på hytta! I appen kan du hele tiden se hvor mye strøm du bruker og når strømprisen er billigst slik at du enkelt kan bruke strømmen smartere.

– Kundene gir gode tilbakemeldinger på Hyttekraft. Strøm er jo noe man må ha, og når du både kan få en bedre avtale, og et enkelt og trygt kundeforhold, er det ikke rart at dette slår an i markedet.

forbruk_hytte

Ett kundeforhold, mange fordeler

Den eneste forutsetning for å kunne bestille Hyttekraft er at du allerede er strømkunde hos Haugaland Kraft.

– Vårt mål er å tilby kundene våre de beste produktene. Til sammen utfyller de hverandre, og kunder som velger å kjøpe flere produkter skal også få fordeler. Hyttekraft er et slikt fordelsprodukt, forklarer Maren Vestre Fosse, salgskonsulent i Haugaland Kraft.

Hos Haugaland Kraft kan du kjøpe strøm, internett, TV, alarm, elbillader og solkraft. Sjekk våre produkter og bli kunde her.

LAD ELBILEN; Med elbil-lader på hytta sørger du får trygg lading og klimavennlig transport mellom fritidsbolig og hjem. Foto: Line Møllerhaug

Lade elbilen trygt på hytta

Det beste argumentet for å skaffe seg en elbillader fra Haugaland Kraft er trygghet. For noen hundrelapper i måneden får du trygg lading av din elbil. Trygghet er alltid en god investering. 

– Elbilladere er det stor etterspørsel etter, og i takt med at rekkevidden på bilene blir lengre, merker vi også at flere hytteeiere vil ha egen lader der, sier Andreas.

Elbil-salget i Norge har tatt helt av de siste årene og i 2021 var 65 prosent av alt nybilsalg elektrisk. Med så mange elbiler på veiene, er det klart at flere og flere kjører elbilen også til hytta.

Elbil sparer jo både miljøet og er rimelig. En elbillader på hytta gjør at du kan lade trygt og effektivt.

Andreas Bachmann, produktansvarlig i Haugaland Kraft Energi

Mange trenger kanskje en skikkelig ladeperiode. Både fordi det kan være kaldt til fjells og fordi avstanden er stor. Da er det aller best med trygg, smart og effektiv elbillader, forteller Andreas Bachmann.

Det beste tipset for enkel, trygg, rask og fremtidsrettet lading på hytta er å gå til anskaffelse av en hjemmelader, som også er den anbefalte løsningen av DSBNAF og elbilforeningen.

-Vi vet jo at mange lader uten elbillader og heller bruker stikkontakt. Da er det viktig at du har egen kurs til elbilen, maks 10 A og jordfeilbryter type B, sier han.

Nye regler for elbillading med stikkontakt

Fra 1. juli kom det nye regler for lading av elbil; det er ikke lenger lovlig å installere en jordet husholdningskontakt for bruk til lading av elbil. Har du installasjon fra tidligere (før 1. juli 2022) er det fortsatt lovlig å lade i stikkontakt, men med klare begrensninger.

– Min oppfordring til alle som vurderer elbillader på hytta, men vegrer seg for en stor engangsinvestering, er å heller benytte seg av rentefri nedbetaling. Da lader du bedre og sover enda tryggere på hytta, sier Andreas. 

Bestill elbillader på hytta her Bestill Hyttekraft her

Dagens strømstøtteordning gjelder ikke for hytte og fritidsbolig

Hytter og fritidsboliger omfattes ikke av støtteordningen. Eneste unntak er for de som har fått dispensasjon fra kommunen til å bo fast i fritidsboligen. Du må da dokumentere at du har fått dispensasjon fra kommunen og selv ta kontakt med ditt nettselskap for å få støtte.

Les mer om støtteordningen her

Publisert