Regnvær med paraply

Nå er strømmen billigere enn på fem år

Strøm

“Det regna og blåse i dag o ja…” Mange av oss begynner å bli godt fornøyde med regn og vindfulle «vinterdager» her på Haugalandet. 
Men ser vi  på den positive siden, har mildvær, vind og mye nedbør derimot ført til at strømmen hittil i januar koster under halvparten av det den gjorde i samme måned i fjor. 

Den milde vinteren gjør at vi bruker mindre strøm til oppvarming, som utgjør opp mot 70% av strømforbruket vårt. I tillegg er mye nedbør og vind med på å presse ned prisene. Dette resulterer i en lavere strømregning for folk flest. 

Strømprisene på kraftbørsen er nå så lave at vi må helt tilbake til 2015 for å finne lignende vinterpriser.  

Har du i tillegg strømavtalen “Felleskraft”, har du enda mer “flaks” med strømprisene. Felleskraft-kunder overlater nemlig til oss å vurdere hvordan strømmen til enhver tid skal kjøpes inn, noe som har resultert i ytterligere 3 øre spart per kilowatttime i vintermånedene 2019/2020. 

Slik situasjonen er nå, ser det ut som vi kan vente oss lave priser helt frem til sommeren. 

Last ned «Mitt hjem»
Nå som de fleste av våre strømavtaler er timepriset, betyr det at du som kunde betaler nøyaktig det strømmen koster den enkelte timen, pluss vårt tillegg for strømproduktet du har hos oss. 
Ved å laste ned vår kundeapp “Mitt hjem” kan du se strømprisen time for time og følge med på eget forbruk gjennom hele døgnet. 

Publisert