Få hele oversikten over strømflyten i hjemmet ditt

Strøm Nyhet Elbil Forside

Nå kan du også se hvor mye strøm elbilladeren trekker akkurat nå inne i Mitt Hjem.  I tillegg kan du se status på hvor mange kWh du har ladet underveis og etter en ladeøkt.

På startsiden i kundeappen vår Mitt Hjem, viser vi noe som vi har valgt å kalle «strømflyt». Den viser hvordan strømmen flyter hjemme hos deg. En forutsetning for å kunne se strømflyten i appen er at du har installert KraftPlugg i boligen din. Hvis du i tillegg har et solkraft-anlegg og/eller en Easee Home-lader, kan du se et sanntidsbilde på hvor mye strøm huset ditt trekker akkurat nå. Det nye i dag er at kunder med Easee-lader* kan se hvor mye av strømmen som går til elbillading.

Det jobbes med å utvikle flere tjenester rundt elbillading gjennom sommeren. Vi satser på å lansere smart styring av ladingen også i Mitt Hjem etter sommeren.

Les mer om KraftPlugg – gratis for kundeklubbmedlemmer

*PS, dette gjelder ikke Easee Charge, som blir brukt av borettslag og bedrifter.

Sånn legger du til din Easee-lader i Mitt Hjem og strømflyten

Husk at du må ha KraftPluggen installert i boligen for å kunne se strømflyten. KraftPluggen bestiller du i Mitt Hjem.
NB, kunder med Easee Charge (borettslag og bedrifter) kan ikke koble til laderen i Mitt Hjem enda.

  1. Fra hjem-skjermen i Mitt Hjem klikker du på boksen/knappen «Legg til nye funksjoner og produkter».
  2. Klikk deg så videre på boksen/knappen «Easee Lader». Tips! Du må kanskje oppdatere Mitt Hjem for å få opp valget om å legge til elbillader.
  3. Klikk på «Legg til lader» og legg inn serienummer og PIN-kode for din lader. Serienummer og PIN-kode finner du på et klistremerke på baksiden av brukermanualen du fikk av montøren ved installering. Finner du ikke igjen manualen med klistremerke, tar du kontakt med oss, så hjelper vi deg.
  4. Har du allerede koblet laderen til en annen leverandør/app, må du koble fra denne hos Easee for å kunne gå videre. Gå til easee.cloud for å koble laderen fra annen leverandør. Velg Anlegg / Verktøy / Operatør og klikk på “Koble fra”. Laderen kan nå kobles til i Mitt Hjem.
strømflyt

Sånn kobler du fra annen leverandør hos Easee

Hvis du har koblet laderen din til en annen leverandør, så må du fjerne denne koblingen hos Easee. Det gjør du i deres kundeportal på easee.cloud.

  1. Velg Anlegg / Verktøy / Operatør og klikk på “Koble fra”. Hvis du har engelsk innstilt som språk, blir det Sites / Operator og «Unpair».
  2. Etter at du har klikket på «Koble fra»/»Unpair», så kan laderen kobles til i Mitt Hjem.
EaseeCloud1
EaseeCloud2-2
EaseeCloud3-2
EaseeCloud4

Publisert