Din egen kraft – også på hytta

hkraft-ikon-strom-40x40px kopi

strøm

Hyttekraft

bokslogo_CMYK

Internett og tV

Underholdning på hytta

Endelig fremme på hytta. Etter å ha satt inn alle varer, pakket ut av bagen og det knitrer i peisen, er det deilig å kunne slippe roen inn. Vi tilbyr de produktene og tjenestene du trenger på hytta som gjør at du og familien kan nyte hyttefreden og slappe av:

Strøm

Strømavtalen Hyttekraft kan du få samme hvor i landet du skulle ha hytte/fritidsbolig. Avtalen betinger at du er strømkunde hos Haugaland Kraft på din primærbolig.

Med Hyttekraft betaler du spotpris avregnet time for time på den nordiske kraftbørsen + 1,25 øre/kWh som går til å dekke lovpålagte elsertifikater og andre kostnader. I tillegg kommer fast mnd. beløp på kr 9. Du er garantert denne prisen i 12 måneder fra avtaleinngåelse.

  • Lokalt, trygt og enkelt
  • Vårt beste strømprodukt
  • Oversikt over strømprisen time for time i Mitt Hjem
Bestill strøm til hytta
Strøm

Internett og TV

Fiber på hytta sikrer internett med overlegen hastighet og kapasitet, selv om du har med hele slekta.

Med fiber slipper å dele kapasitet med hele hyttefeltet i påsken og andre høysesonger, når du endelig har ekstra god tid til å streame favorittserien din. Dette kan du gjøre samtidig som minstemann ser på NRK Super, kjæresten nyter den etterlengtede filmen og ungdommene gamer med venner uten at det lagger.

Vi har egne fritidspakker med internett og TV, eller kun internett.

  • Frihet på hytta
  • Internett og tv eller kun internett
  • Alltid god kapasitet – selv i høysesong
Bestill internett og TV til hytta
Internett og TV