Hvordan velge prismodell for ladeanlegget i ditt borettslag?

Logg inn på plugpay.no

Som administrator kan du gjennom eierportalen velge mellom ulike prismodeller for ladeanlegget i ditt borettslag. Vi anbefaler våre kunder å gå for «Borettslagsmodellen» med et påslag på 50 øre/kWt. Dette påslaget er inntjening som går til borettslaget. Som standard er det borettslagsmodellen som er valgt for dere. Som administrator av PlugPay kan du endre både prismodell og priser for borettslaget inne i eierportalen.

 

Ved Borettslagsmodellen må du oppgi målepunkt-id da det kreves at PlugPay overtar strømmåler-abonnementet for at systemet skal kunne beregne faktisk kostpris hver måned.

Du må angi om strømmåleren tar for seg annet forbruk enn elbillading. Typisk annet forbruk er gårdlys, varmekabler i kjøreramper osv.. Annet forbruk vil bli gjennomfakturert PlugPay uten påslag.

Kontonummer for utbetaling av inntekter. Angi det kontonummeret du ønsker ladeinntektene utbetalt til.

Påslag strømpris for utbetaling til anleggseier. Dersom du ønsker et påslag som skal utbetales til anleggseier settes det i øre pr. kWt. Enkelte borettslag setter disse pengene på en egen konto i regnskapet og øremerker det til fremtidig drift og vedlikehold av ladeanlegget.

PlugPay prismodell

 

Inne i brukerportalen kan du også legge inn to prisgrupper.

Eksempel: I et ladeanlegg med felles ladeplasser, kan du ha beboere i en VIP-gruppe med borettslagsmodellen, og en gruppe med en høyere pris som gir inntjening til sameiet.

 

Trenger du fortsatt hjelp?

Vi jobber med å gjøre det mulig for deg å være mest mulig selvhjulpen, men enkelte tjenester må vi fortsatt bistå deg med. Noen eksempler:

  • Opp- eller nedgradering av TV og internett
  • Oppsigelse av fiber ved flytting
  • Bestilling av nytt utstyr

Vi har åpent for besøkende fra klokken 08:00-15:30 i ukedagene. Du finner oss i Haukelivegen 25, Haugesund.

Vi kan svare deg hele døgnet via vår chatbot, og på menneskelig chat og telefon mellom klokken 08:00-20:00 ukedager, og 10:00-14:00 på lørdager.

For spørsmål om nettleie, strømbrudd og strømnettet generelt, gå til nettselskapet Fagne sin hjemmeside.

hjelp