Hvordan sette pris på ladere som skal være tilgjengelig for alle?

Logg inn på plugpay.no og gå inn i eierportalen. Dersom du har aktivert «Dropp-Inn» slik at laderne skal være offentlig tilgjengelig og ladekundene skal kunne betale med Vipps / Visa eller MasterCard, må du sette en pris.

Her må du angi følgende: (forklaringer viser i bilde) 

PlugPay

1. Kontonummer for utbetaling av inntekter. Angi det kontonummeret du ønsker ladeinntektene utbetalt til. 
2. Pris pr. kWt: Angi den kWt-prisen du ønsker tilbakebetalt fra oss. Vi legger på vårt honorar på den prisen du setter her. 
3. Sperreavgift: Dersom du ønsker at det skal starte en minuttpris (Sperreavgift) etter at bilen er fulladet, angi minuttpris.
4. Sperreavgift start: Angi antall minutter du ønsker å tillate fulladede biler å stå tilkoblet ladestasjonen før minuttprisen starter. 
5. Sperreavgiftsperiode: Angi den tidsperioden i døgnet du ønsker å ha sperreavgiften aktiv. Vi anbefaler normalt ikke å ha aktiv sperreavgift om natten. Typisk tid for sperreavgift er 08:00-22:00 

Når parameterne er satt, velg lagre. 

 

 

 

 

Trenger du fortsatt hjelp?

Vi jobber med å gjøre det mulig for deg å være mest mulig selvhjulpen, men enkelte tjenester må vi fortsatt bistå deg med. Noen eksempler:

  • Opp- eller nedgradering av TV og internett
  • Oppsigelse av fiber ved flytting
  • Bestilling av nytt utstyr

Vi har åpent for besøkende fra klokken 08:00-15:30 i ukedagene. Du finner oss i Haukelivegen 25, Haugesund.

Vi kan svare deg hele døgnet via vår chatbot, og på menneskelig chat og telefon mellom klokken 08:00-20:00 ukedager, og 10:00-14:00 på lørdager.

For spørsmål om nettleie, strømbrudd og strømnettet generelt, gå til nettselskapet Fagne sin hjemmeside.

hjelp