Service- og administrasjonsfag

Service- og administrasjonsmedarbeidere jobber blant annet i resepsjonen, i kundetjenesten, i økonomi- eller markedsavdelingen. Typiske oppgaver er administrasjon og håndtering av dokumenter, fakturaer og kundehenvendelser.

I Haugaland Kraft vil du få en variert og spennende arbeidshverdag i et stort konsern, og du vil få god opplæring og tett oppfølging gjennom hele læretiden. Bli service- og administrasjonsfaglærling hos oss.

Søk nå Les mer om faget på utdanning.no

Bli kjent med service- og administrasjonsfaglærling Gustav

Hvorfor valgte du å utdanne deg som service- og administrasjonsmedarbeider?

Jeg valgte denne utdanningen, fordi jeg liker å være i kundekontakt.

Hvorfor valgte du å ta utdanningen hos Haugaland Kraft?

Jeg hadde hørt at bedriften hadde et godt arbeidsmiljø. Jeg var også klar over at Haugaland Kraft var kåret til den beste lærebedriften i 2019, som viser at de har fornøyde lærlinger.

Kan du fortelle litt om hva utdanningen går ut på?

Utdanningen handler først og fremst om kundebehandling. Her kommer jeg i kontakt med kunder over mobil, e-post, og i person.

Det kjekkeste med utdanningen min er at ingen arbeidsdager er like. Jeg har varierte oppgaver og kommer i kontakt med mange forskjellige kunder hver dag.

Hva er viktig for deg for at du skal trives?

Et godt arbeidsmiljø og varierte arbeidsoppgaver er en viktig del av trivselen.

Hvem passer denne utdanningen for? Er det spesielle interesser en bør ha?

Denne utdanningen passer for alle som er kundefokuserte og som har interesse for å hjelpe andre. Jeg vil absolutt anbefale denne utdanningen til alle som er interessert i kundebehandling.

Har du et godt råd til de som ønsker å bli lærling?

Det er viktig at du er interessert i fagfeltet. I tillegg bør du være tålmodig.

Ønsker du at vi holder deg oppdatert?

Ønsker du å bli lærling i Haugaland Kraft? Ved å registrere deg i vårt kandidatsystem vil du få informasjon så snart ledige stillinger lyses ut.

Registrer deg her