Varmepumpe

Hvor kan varmepumpen leveres?

Bor du på Haugalandet/Sunnhordland og omegn (inkludert Indre Ryfylke og Ullensvang Kommune), leverer og monterer vi varmepumpen for deg uten ekstra kostnader. De aller fleste leverandører inkluderer bare levering og montering innenfor 25 km rekkevidde – men hos oss er rekkevidden mye lengre.

Levering er inkludert i prisen i følgende kommuner: Haugesund, Karmøy, Tysvær, Sveio, Utsira, Bokn, Vindafjord, Sauda, Suldal, Etne, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang.

For hytter og hus utenfor vårt dekningsområde vil leveringstillegg komme på 1980 kr med et pristillegg på 33 kr/mnd. Dette gjelder for følgende kommuner: Eidfjord, Vinje, Seljord, Tinn, Tokke, Bykle.

Hvorfor tilbyr Haugaland Kraft varmepumpe til strømkunder?

Vil tilbyr varmepumpe til våre strømkunder. Vi vet at våre kunder ønsker å spare strøm, og kutte strømkostnadene. Dette ønsker vi å hjelpe med. Oppvarming er den største utgiftsposten i strømforbruket i en vanlig husholdning, og det å få installert varmepumpe er et lønnsomt tiltak. I krevende tider med høye priser, er det ikke alle som har mulighet til å betale en varmepumpe i en engangssum. Vi i Haugaland Kraft vil gjøre tilbudet med varmepumpe tilgjengelig, og tilby varmepumpe betalt over strømregningen.

Må jeg være strømkunde for å bestille varmepumpe gjennom Haugaland Kraft?

Ja, du må være strømkunde. Vi tilbyr varmepumper med nedbetaling over strømregningen. For å kunne benytte deg av dette tilbudet må du være strømkunde hos Haugaland Kraft.

Andre ting våre kunder lurer på

Trenger du fortsatt hjelp?

Vi jobber med å gjøre det mulig for deg å være mest mulig selvhjulpen, men enkelte tjenester må vi fortsatt bistå deg med. Noen eksempler:

  • Opp- eller nedgradering av TV og internett
  • Oppsigelse av fiber ved flytting
  • Bestilling av nytt utstyr

Vi har åpent for besøkende fra klokken 08:00-15:30 i ukedagene. Du finner oss i Haukelivegen 25, Haugesund.

Vi svarer deg også via kontaktskjema, telefon eller chat mellom klokken 08:00-20:00 i ukedagene, og 10:00-14:00 på lørdager.

For spørsmål om nettleie, strømbrudd og strømnettet generelt, gå til nettselskapet Fagne sin hjemmeside.

hjelp