Råd og tips for å spare strøm på hytta

Strøm Mitt Hjem

Er du en av de som bruker mye tid på hytta? Da er du ikke alene. Nordmenn bruker hytta mer enn noen gang før, og tre av fire hytter er tilknyttet strømnettet i Norge. Er hytta ditt andre hjem, er det smart å ta en titt på strømforbruket.  

Hvor mye strøm du bruker på hytta, og når du bruker strømmen, påvirker strømregningen. Her er det heldigvis overraskende lite som skal til for å utgjøre forskjeller. Vi deler våre beste tips og råd, men aller først vi vil minne om at:  

Enkle strømsparingstips du kan ta i bruk nå

Foto: Bjarne Postma på Unsplash

Vi hjelper deg å spare strøm – også på hytta!

Som strømkunde hos oss er det flere tiltak du kan gjøre ved hjelp av Mitt Hjem-appen og strømbesparende produkter:  

1. Egen strømavtale til hytta

Burde ikke strømavtalen være rimeligere på hytta? Jo, sier vi. Hyttekraft strømavtale kan leveres til hele landet, og gjelder for registrerte fritidsboliger. Her kan du lese mer om avtalen. 

2. Kundeappen Mitt Hjem

I Mitt Hjem-appen finnes flere funksjoner og verktøy som kan hjelpe deg til å få innsikt i eget strømforbruk på hytta. Du kan lese mer om appen her, og her har vi beskrevet noen av funksjonene som det er supert å bruke både hjemme og på hytta.  

3. Varmepumpe

Selv om mange har varmepumpe hjemme, er det få som har fått installert en på hytta. Du sikrer jevn temperatur hele året, får lavere strømregning og bedre inneklima. Vi tilbyr varmepumpe på nedbetaling over strømregningen. Les mer her 

4. Full kontroll på strømforbruket på hytta

Har du internett på hytta, kan du installere KraftPlugg. Da kan du enkelt se og følge med strømforbruket ditt i sanntid, og finne strømtyvene på hytta. Les mer her 

Dette lurer andre på om Hyttekraft strømavtale

Se alle

Publisert