HK_stjerne_hvit-med-blå-bakgrunn-header

Haugaland Kraft inngår ny avtale med Altibox

Presse

Haugaland Kraft Fiber og Altibox har en lang historie sammen, og har nå inngått ny avtale som forlenger det strategiske samarbeidet om bredbånds- og underholdningstjenester i Haugalandsregionen.

– Haugaland Kraft Fiber har høye ambisjoner og planlegger for betydelig vekst i nedslagsområdene våre fremover. Vi er glade for at vi kan fortsette å tilby både eksisterende og fremtidige kunder de gode produktene fra Altibox, sier direktør Jan Håland i Haugaland Kraft Fiber.

Avtalen gir over 40.000 kunder fortsatt tilgang til Altibox sitt bredbånds– og underholdningsunivers de neste årene.
– Altibox har en tjenesteplattform som skiller seg markant ut sammenlignet med de andre aktørene. Kundenes høye tilfredshet med Altibox i kombinasjon med de positive erfaringene vi har fra samarbeidet ble utslagsgivende for at vi valgte å forlenge avtale, uttaler styreleder i Haugaland Kraft Fiber og konsernsjef Haugaland Kraft AS Olav Linga.

Haugaland Kraft Fiber har vært en del av Altibox-familien siden 2003, og var en av de tre første partnerne. Gjennom årene har selskapet investert rundt over en milliard kroner i fiberutbygging.
– Vi er svært glade for at vår gode samarbeidspartner Haugaland Kraft Fiber gjennom så mange år vil bli med oss videre, og gleder oss til å bidra til ytterligere vekst og samfunnsutvikling på Haugalandet, Sunnhordland, Indre Ryfylke og i nye satsingen i Aust-Agder de neste årene, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

altibox-signerermedHaugalandKraft
Administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox og Jan Håland, direktør Haugaland Kraft Fiber.

Kontaktinformasjon:
Olav Linga Styreleder Haugaland Kraft Fiber/ Konsernsjef Haugaland Kraft AS
Mob.nr. 911 61 324

Jan Håland
Direktør Haugaland Kraft Fiber
Mob.nr. 982 37 181

Publisert