Haugaland Kraft gjør endringer i toppledelsen

Presse Nyhet Forside

Etter fire år som direktør for utvikling og digitalisering i Haugaland Kraft AS trer Stein Inge Morisbak inn som leder i Haugaland Kraft Energi AS. Avtroppende direktør John Harald Jakobsen fortsetter i selskapet som seniorrådgiver. Avdeling for utvikling og digitalisering blir integrert i Haugaland Kraft Energi.

– Selskapet har med dette styrket bemanningen med 15 teknologer som skal bidra til å gjøre selskapet til det fremste teknologiselskapet i strømbransjen. Gjennom å utforske og skape nye tjenester og forretningsmodeller, basert på fremtidens teknologi, vil selskapet hjelpe kundene inn i en bærekraftig fremtid, samtidig med at det er penger å spare for kundene, uttaler avtroppende konsernsjef Olav Linga.

– Energiselskapenes rolle er i endring. Fra å selge strøm vil vi i økende grad se utvikling av nye innovative tjenester og samarbeidskonstellasjoner som gir grobunn for helt nye kundeopplevelser og forretningsmodeller. Kundene forventer løsninger som gjør det enkelt å være kunde. Teknologi og automatiserte tjenester som ikke griper for mye inn i kundens hverdag og som bidrar til å spare strøm og styre energibruken smart, sier den nye direktøren for Haugaland Kraft Energi, Stein Inge Morisbak.

Stein Inge Morisbak er 48 år og har jobbet som direktør for utvikling og digitalisering i Haugaland Kraft AS i fire år. Han har bakgrunn som programmerer og har drevet med utvikling av IT-systemer med fokus på innovasjon og disrupsjon i mer enn 20 år. Tidligere jobbet han i konsulentselskapet Bekk, hvor han blant annet ledet utviklingsteamet som utvikler Digipost for Posten Norge i 6 år. Han har også vært innom NSB/Vy og NorgesGruppen. I hele sin karriere har han vært en pådriver for effektivisering og organisasjonsutvikling med fokus på kontinuerlige prosesser for innovasjon. Bærekraft og kampen for å bekjempe de dramatiske effektene av klimaendringer opptar han, og alle prosjekter han er involvert i har dette som kjerneverdi.

For mer informasjon eller kommentarer
Olav Linga, konsernsjef, mobil 911 61 324
Stein Inge Morisbak, direktør Haugaland Kraft Energi, mobil 909 64 372

Publisert