Utsira-fotografHaakonNordvik-hkraft__007 (1)

En innholdsrik dag med våre sommerstudenter

Sildikon Valley Forside

I går var alle studentene fra Sildikon Valley på stand hvor de presenterte frem sine prosjekter.

Med fokus på fremtiden, bærekraft og innovasjon har studentene etter seks intense uker kommet frem til mange spennende og smarte løsninger for Haugaland Kraft og regionen vår.

SildikonValleysamlet

I går var det finale og alle studentgruppene fra Sildikon Valley konkurrerte mot hverandre hvor det til slutt skulle kåres en vinner. Gruppene og deres prosjekter ble vurdert av en egen jury som blant annet bestod av selveste ordføreren i Haugesund, Arne-Christian Mohn.

I år var det totalt 37 studenter som jobbet for ulike bedrifter og organisasjoner på Haugalandet. Det var hard konkurranse blant gruppene.

Sildikon Valley stand1
Jostein Jacobsen og Sofia Basma Moen
Sildikon Valley stand 4
Marie Nergård Killi og Solveig Elisabeth Gjersvik Tjøsvoll
Sildikon Valley stand 2
Kim Fimreite, Erlend Hermansen og Marthe Vågen
Sildikon Valley stand 3
Siri Østerhus, Hanna Haug Flatebø og Karen Holst-Larsen

Vi er veldig stolte av å kunne meddele at seieren av årets Sildikon Valley gikk til en av våre studentgrupper: Marie Nergård Killi og Solveig Elisabeth Gjersvik Tjøsvoll med Malene Einarsen som prosjekteier. Vi gratulerer så masse!

Vinnere av Sildikon Valley 2021
Marie Nergård Killi og Solveig Elisabeth Gjersvik Tjøsvoll

Til slutt vil vi gi en stor takk til alle våre studenter for en enorm innsats og ikke minst for deres relevante, spennende og innovative tiltak og løsninger. Deres klokskap og kompetanse motiverer oss for det som kommer i fremtiden. Tusen takk!

Vi ønsker også å gi en stor takk til alle prosjekteiere som har tilrettelagt og veiledet våre studenter gjennom sommeren:
Kristian Gautesen
Malene Einarsen
Trond Notland
Leif Eivind NessePublisert