Nye Altibox TV

Altibox forlenger distribusjonsavtale med NENT Group

Presse Altibox

Strømmetjenesten Viaplay integreres som en del av innholdet for Altibox’ over en million TV-seere og Altibox fortsetter distribusjon av NENT Groups Viasat-kanaler og norske TV-kanaler.

Linga og Håland
Konsernsjef Olav Linga og direktør for Haugaland Kraft Fiber, Jan Håland.

Den norske TV-, strømme- og bredbåndsleverandøren Altibox har forlenget den langsiktige distribusjonsavtalen med kringkasteren Nordic Entertainment Group (NENT Group).

Senere i år vil Altibox sine TV-kunder få muligheten til å inkludere NENT Groups strømmetjeneste Viaplay som en del av abonnementet for første gang. Avtalen inkluderer også fortsatt tilgang til NENT Groups Viasport-kanalene, Viasat Film, Viasat Ultra HD, Viasat FilmFavoritter og de norske kanalene TV3, Viasat4 og TV6.

– Veldig fornøyd

Haugaland Kraft distribuerer Altibox til nærmere 50.000 kunder mellom Boknafjorden og Bjørnefjorden.

– Vi er veldig fornøyde med den langsiktige avtalen med NENT Group. Den sikrer at kundene våre fortsatt får mulighet til å se attraktivt sports- og underholdningsinnhold, sier Jan Håland, direktør for Haugaland Kraft Fiber.

Avtalen med NENT Group vil bidra til å fortsatt underholde kundene og styrke vårt tilbud som i EPSI-undersøkelsen har blitt vurdert av seerne som den beste TV-opplevelsen i Norge 9 av de 10 siste årene, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox.

Les også: 10.året med de mest tilfredse bredbåndskundene

Altibox’ populære TV-tilbud har et bredt nedslagsfelt i Norge og dette utvidede samarbeidet er gode nyheter for seerne. Viaplay er den ledende nordiske strømmetjenesten og vil bli mulig å velge inn for mer enn en million Altibox-seere. Kundene kan se frem til å nyte de beste originalproduksjonene, internasjonale filmer og serier, barneinnhold og direktesendt sport. Fra neste år vil tilbudet vårt også inkludere vintersport som tiltrekker store seermasser i Norge. Vintersportinnholdet vil ytterligere styrke NENT Groups posisjon som innehaveren av de bredeste og mest relevante underholdningsopplevelsene, sier kommersiell direktør Kim Poder i NENT Group.

Kontaktpersoner for media:
Olav Linga, konsernsjef Haugaland Kraft AS tlf. 911 61 324
Jan Håland, direktør Haugaland Kraft Fiber AS, tlf. 982 37 181
Tor Morten Osmundsen, Admin. Dir. Altibox, tlf. 416 85 771

Publisert