6 triks i Mitt Hjem-appen som hjelper deg å spare penger

Strøm Mitt Hjem

I en hektisk hverdag er det fint med smarte løsninger som gjør livet enklere. Kundeappen Mitt Hjem er laget for å hjelpe deg med å spare strøm, penger og tid. Lurer du på hvordan du kan benytte deg av appens funksjoner mest mulig effektivt? Her er noen av fordelene med å bruke Mitt Hjem. 

1. Spar penger på strømregningen

2. Forbruksanalyse

3. Få innsikten du trenger med funksjonen «Hva koster?»

HK.Hvakoster.Desk

4. Hva med nettleia?

5. Spill på lag med delt innlogging i appen

6. Mitt Hjem – den raskeste veien til dine kundefordeler

Dette er bare noen av funksjonene du kan dra nytte av i Mitt Hjem-appen. Få full oversikt over alle funksjonene her 

Mitt Hjem-appen er inkludert i din strømavtale – alltid!

Publisert