Utsira-fotografHaakonNordvik-hkraft__007

46 sommervikarer og studenter tilbringer sommeren hos Haugaland Kraft

Sildikon Valley Jobb i Haugaland Kraft Forside
Sildikon Valley studenter 2021
Sildikon Valley-studenter i 2021: Marie Killi, Solveig Tjøsvoll, Jostein Jacobsen, Sofia Basma Moen, Siri Østerhus, Karen Holst-Larsen, Erlend Hermansen, Kim Fimreite, Marthe Vågen.

Hele 36 sommervikarer og ti studenter er på jobb hos Haugaland Kraft denne sommeren.

De fleste avdelinger i Haugaland Kraft har sommervikarer. Flere arbeider i periode på fire uker, mens andre jobber hele sommerferien. Sommervikarene har arbeidssted i Haugesund, Sveio, på Stord, Fitjar og i Ølen. Nær halvparten har hatt sommerjobb hos oss tidligere.

På grunn av koronasituasjonen har det ikke vært anledning til å avbilde samtlige 46 vikarer og studenter.

144 søkere til ti student-sommerjobber

Ti studenter fra ulike studiesteder i Norge er her i forbindelse med suksessprosjektet «Sildikon Valley», som startet opp i 2019. Sildikon Valley-jobbene er ikke som andre sommerjobber. Studentene går ikke inn som avløser i en vanlig stilling, men samarbeider med andre studenter om et prosjekt, en utredning eller en utfordring som bedriften står overfor.

I år var det 144 søkere til fire utviklingsprosjekter i Haugaland Kraft. Ti studentene var heldige og fikk tilbud om seks ukers sommerjobb. Sildikon Valley er et samarbeid mellom bedrifter på Haugalandet, der det gjennom sommeren legges opp til faglige og sosiale treff. Studentene våre skal i år jobbe med tema som smarte teknologitjenester, fleksibilitetsmarkedet, økt nettnytte og strategiske partnerskap.

Vi gleder oss til å se reaultatet av intensiv jobbing gjennom «ferien»!

Geir Atle Lye Bårdsen, David Novak, Andreas Eide og Oliver Sømme er sommervikarer i Sveio.
Kristin B. Skorpen har ansvar for renhold, post, innkjøp, etc på Heiane og Fitjar. Johan Drange vedlikeholder uteområdene på Fitjar.

Publisert