Varmepumpe fra Haugaland Kraft – kommer snart!

Med dagens høye strømpriser og behov for å spare strøm, vil varmepumpe være en svært god investering! Varmepumpe gjør det enklere for deg å spare både strøm og penger. Snart kan du kjøpe varmepumpe fra oss – helt rentefritt over strømregningen!

Sett deg opp på interesseskjema for mer informasjon om produktene, pris og få beskjed når bestilling åpner!

Azira_med_logo (riktig)-1

KOMFORTMODELLEN

Azira 4600

Azira er en stilren og kompakt varmepumpe som passer inn i alle rom. Den er stillegående og gir deg både varme og kjøling etter dine behov.

Maks effekt 4,6 kW

Sett deg opp på interesseskjemaet for mer informasjon!

Kaiteki_med_logo (riktig)-1

Bestselgeren

Kaiteki 6300

For deg som ønsker en energieffektiv og stilren modell i tidløst design. Den gir høy varmekapasitet og behagelig kjøling tilpasset dine behov.

Maks effekt 6,3 kW

Sett deg opp på interesseskjemaet for mer informasjon!

Furo_med_logo (riktig)-1

Gulvmodellen

Furo 5100

For deg som ønsker en kraftig varmepumpe med mulighet for diskré plassering på gulvet. Den varmer og kjøler effektivt, og er stillegående med lavt lydnivå.

Maks effekt 5,1 kW

Sett deg opp på interesseskjemaet for mer informasjon!

Ønsker du å vite mer?

Sett deg opp på interesseskjemaet for å få mer informasjon om produktene, pris og når du kan bestille – vi vil holde deg oppdatert!

Spar strøm med varmepumpe fra Haugaland Kraft

Varmepumpe gjør det enklere for deg å spare der forbruket ofte er høyest – nemlig oppvarming av din bolig. Sammenlignet med f.eks. en tradisjonell panelovn vil en varmepumpe bruke fire til fem ganger mindre strøm – på en mer effektiv og bærekraftig måte. En varmepumpe utnytter den fornybare energien fra uteluften, og sørger for å gi deg jevn varme og et bedre inneklima.