Gir Mer er et fordelsprogram for strøm- og fiberkunder av Haugaland Kraft. Med Gir Mer-appen får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Er du allerede kunde hos Haugaland Kraft er du automatisk registrert som fordelsmedlem. For å benytte deg av tilbudene må du laste ned Gir Mer-appen og registrere deg med telefonnummer. Det er enkelt og raskt gjort. Oppsøk ønsket butikk, vis tilbudet i appen som kundebevis. Det er også mulig å medbringe utskrift fra app. Gir Mer er kun for privatkunder hos Haugaland Kraft.

Du må laste ned appen for å kunne benytte deg av fordelene.

Aktuelle tilbud

Du trenger ikke å reise på festival, når festivalen reiser til deg. Som kunde av Haugaland Kraft, får du 300 kroner i rabatt ved kjøp av festivalpass.

DenFestivalenIVangen

Bli med Norsk Tur på vandreturer i Dolomittene, øyhopping i Kroatia eller hva med familieferie i Costa Dorada? Last ned app for å lese mer om de ulike turene og for å benytte deg av tilbudet.

Norsk tur november

10 % rabatt på leiebil. Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Hertz-logo

20 % på alle innfatninger og alle typer glass hos Brilleland.

Brilleland

Vi har inngått et samarbeid med Topp Bakeren i Haugesund. Last ned appen for å få ditt digitale stempelkort.

toppbakern

Som kunde hos Haugaland Kraft får du en fast rabatt på 15 % på Flügger Farve.

FluggerFarve

Som Haugaland Kraft-kunde har du gode faste rabatter fra Vianor: • 20 % rabatt på dekkhotell • 10 % ekstra rabatt på dekk til personbiler (inkl. SUV) • 10 % rabatt på bildeler fra Meca • 10 % rabatt på AC-desinfisering og AC-service • 8 % rabatt på felger • 5 % rabatt på dekk til motorsykkel • 5 % rabatt på batterier

Vianor

Våre utvalgte samarbeidspartnere

Ny kundeundersøkelse: si din mening!