Gir Mer er et fordelsprogram for strøm- og fiberkunder av Haugaland Kraft. Som kunde får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Er du allerede kunde hos Haugaland Kraft, er du automatisk registrert som fordelsmedlem. Fordelene finner du i appen vår Mitt Hjem. Ofte må du inn i appen for å benytte deg av fordelene. Vi sender også ut nyhetsbrev ca én gang i måneden med eksklusive fordeler for våre kunder.

PS! Vil du også bli påminnet om tilbudene på e-post?

Vil du at vi skal sende deg gode tilbud på e-post? Da trenger du bare følge linken under og gi ditt samtykke. Vi sender ut nyhetsbrev om Gir Mer ca én gang i måneden.

Gi ditt samtykke her

Laste ned appen for å kunne benytte deg av fordelene.

Du kan laste ned appen Mitt Hjem på Google Play eller i App Store.

Hyttekraft er et fordelsprodukt for deg som er strømkunde hos oss hjemme. Nå kan du få rimeligere strøm på hytta.

Hyttekraft-brygge_O45A3663-cropped

Bli med Norsk Tur på vandreturer i Dolomittene, øyhopping i Kroatia eller hva med familieferie i Costa Dorada? Last ned app for å lese mer om de ulike turene og for å benytte deg av tilbudet.

Norsk tur november

10 % rabatt på leiebil. Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Hertz-logo

Vi har inngått et samarbeid med Topp Bakeren i Haugesund. Last ned appen for å få ditt digitale stempelkort.

toppbakern

Som kunde hos Haugaland Kraft får du en fast rabatt på 15 % på Flügger Farve.

FluggerFarve

Som Haugaland Kraft-kunde har du gode faste rabatter fra Vianor: • 20 % rabatt på dekkhotell • 10 % ekstra rabatt på dekk til personbiler (inkl. SUV) • 10 % rabatt på bildeler fra Meca • 10 % rabatt på AC-desinfisering og AC-service • 8 % rabatt på felger • 5 % rabatt på dekk til motorsykkel • 5 % rabatt på batterier

Vianor

Våre utvalgte samarbeidspartnere