Gir Mer er et fordelsprogram for strøm- og fiberkunder av Haugaland Kraft. Med Gir Mer-appen får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Er du allerede kunde hos Haugaland Kraft, er du automatisk registrert som fordelsmedlem. For å benytte deg av tilbudene må du laste ned Gir Mer-appen og registrere deg med telefonnummer. Det er enkelt og raskt gjort. Oppsøk ønsket butikk, vis tilbudet i appen som kundebevis. Gir Mer er kun for privatkunder hos Haugaland Kraft.

PS! Vil du også bli påminnet om tilbudene på e-post?

Vil du at vi skal sende deg gode tilbud på e-post? Da trenger du bare følge linken under og gi ditt samtykke. Vi sender ut nyhetsbrev om Gir Mer ca én gang i måneden.

Gi ditt samtykke her

Laste ned appen for å kunne benytte deg av fordelene.

Hyttekraft er et fordelsprodukt for deg som er strømkunde hos oss hjemme. Nå kan du få rimeligere strøm på hytta.

Hyttekraft-brygge_O45A3663-cropped

Bli med Norsk Tur på vandreturer i Dolomittene, øyhopping i Kroatia eller hva med familieferie i Costa Dorada? Last ned app for å lese mer om de ulike turene og for å benytte deg av tilbudet.

Norsk tur november

10 % rabatt på leiebil. Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Hertz-logo

Vi har inngått et samarbeid med Topp Bakeren i Haugesund. Last ned appen for å få ditt digitale stempelkort.

toppbakern

Som kunde hos Haugaland Kraft får du en fast rabatt på 15 % på Flügger Farve.

FluggerFarve

Som Haugaland Kraft-kunde har du gode faste rabatter fra Vianor: • 20 % rabatt på dekkhotell • 10 % ekstra rabatt på dekk til personbiler (inkl. SUV) • 10 % rabatt på bildeler fra Meca • 10 % rabatt på AC-desinfisering og AC-service • 8 % rabatt på felger • 5 % rabatt på dekk til motorsykkel • 5 % rabatt på batterier

Vianor

Våre utvalgte samarbeidspartnere