Gir Mer er et fordelsprogram for strøm- og fiberkunder av Haugaland Kraft. Med Gir Mer-appen får du gode tilbud fra våre lokale og nasjonale samarbeidspartnere.

Er du allerede kunde hos Haugaland Kraft er du automatisk registrert som fordelsmedlem. For å benytte deg av tilbudene må du laste ned Gir Mer-appen og registrere deg med telefonnummer. Det er enkelt og raskt gjort. Oppsøk ønsket butikk, vis tilbudet i appen som kundebevis. Det er også mulig å medbringe utskrift fra app. Gir Mer er kun for privatkunder hos Haugaland Kraft.

Last ned appen her

Aktuelle tilbud

Nå får du som Gir Mer-kunde 30 % rabatt på alle Flügger-varer fra onsdag 13. mars til lørdag 16. mars. Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Flugger-mars19-600×300

Fredag 9. august skal Sildajazz nok en gang fylle Rådhusplassen, nå kan du som Haugaland Kraft-kunde sikre deg billetter med god rabatt! Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Sidajazz-aug19-700×366

Få rabatt på Eltempo Metro – den sammenleggbare elsykkelen for deg som er på farten! Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Eltempo_600x250

Bli med Norsk Tur på vandreturer i Dolomittene, øyhopping i Kroatia eller hva med familieferie i Costa Dorada? Last ned app for å lese mer om de ulike turene og for å benytte deg av tilbudet.

Norsk tur november

10 % rabatt på leiebil. Last ned app for å benytte deg av tilbudet.

Hertz-logo

Vi har inngått et samarbeid med Topp Bakeren i Haugesund. Last ned appen for å få ditt digitale stempelkort.

toppbakern

Som Haugaland Kraft-kunde har du gode faste rabatter fra Vianor: • 20 % rabatt på dekkhotell • 10 % ekstra rabatt på dekk til personbiler (inkl. SUV) • 10 % rabatt på bildeler fra Meca • 10 % rabatt på AC-desinfisering og AC-service • 8 % rabatt på felger • 5 % rabatt på dekk til motorsykkel • 5 % rabatt på batterier

Vianor

Våre utvalgte samarbeidspartnere

Hva synes du om de nye sidene?