Unike fordeler til deg, fra oss i Haugaland Kraft.

HK Kundeklubb er vår nye kundeklubb hvor vi ønsker å belønne våre mange lojale, lokale og gode kunder. Dette er belønninger i form av blant annet rabatter på produkter hos oss og våre samarbeidspartnere, eksklusive invitasjoner til arrangement, og ikke minst en medlemsgevinst på 2 % på alt du kjøper av oss.*

hk-kundeklubb

Slik fungerer det

Alt du trenger å gjøre for å få tilgang til disse fordelene er å melde deg inn i HK Kundeklubb. Dette gjør du enkelt og helt gratis ved å registrere deg i appen vår Mitt Hjem, på min side på hkraft.no eller i dialog med kundeservice.

Alle med et privat kundeforhold hos Haugaland Kraft kan bli medlem i kundeklubben, som har to medlemsnivåer.

Medlem

Medlemmer har ett eller flere produkter hos Haugaland Kraft og får tilgang på unike medlemsfordeler. 

Toppmedlem

For å bli Toppmedlem må du ha strøm og Altibox-pakke med TV og internett. 

I tillegg til de unike fordelene som alle klubbmedlemmer vil få, får toppmedlemmer 2 % medlemsgevinst på alt* du kjøper av oss. Du sparer litt måned for måned, mens gevinsten vokser gjennom året. I januar får du en litt hyggeligere faktura der medlemsgevinsten for hele fjoråret er trukket fra. Jo flere produkter, jo større gevinst!  

Har du avtaler med Haugaland Kraft gjennom sameiet eller borettslaget, vil disse selvfølgelig telle for hvilket medlemsnivå du er på.

*Vi får ikke lov å gi dere rabatt på nettleien av reguleringsmyndighetene. Medlemsgevinsten gjelder derfor ikke for nettleie og gebyrer/avgifter. 

Se betingelser for kundeklubben her

Skjermbilde-Kundeklubb-MittHjem1

Meld deg gratis og enkelt inn i HK Kundeklubb i vår app Mitt Hjem.

Last ned appen via knappene under. Har du allerede installert Mitt Hjem på telefonen, må du oppdatere til siste versjon.

MEDLEM

Ett eller flere produkt fra Haugaland Kraft

Dette er belønninger i form av blant annet rabatter på produkter hos oss og våre samarbeidspartnere, eksklusive invitasjoner til arrangement.

TOPPMEDLEM

Strøm, TV og internett fra Haugaland Kraft

I tillegg til de unike fordelene som alle klubbmedlemmer vil få, får toppmedlemmer 2 % medlemsgevinst på alt* du kjøper av oss.

Ofte stilte spørsmål

Se alle

Samarbeidspartnere av Haugaland Kraft og kundeklubben

Haugaland Kraft er en betydelig samarbeidspartner med kultur- og idrettslivet på Haugalandet, Stord, Fitjar, i Indre Ryfylke og Kvinnherad, og ønsker å være en aktiv medspiller til at regionen utvikler seg, og at barn og unge får gode oppvekstvilkår. Hvert år bidrar vi derfor betydelig til regionalt barne- og ungdomsarbeid og kultur- og idrettsliv gjennom våre samarbeidsprogrammer. 

Haugaland Kraft har også samarbeidsprosjekter som inkluderer store arrangementer på Haugalandet og i Sunnhordland, hvor vi blant annet er hovedsamarbeidspartner for Den norske filmfestivalen, Sildajazzen, Skudefestivalen, Handballfestivalen på Stord og Vikingfestivalen på Avaldsnes.

Våre samarbeid skal komme kundene våre tilgode. Vi kan derfor tilby flere unike, eksklusive fordeler i kundeklubben til kundene våre. Vi skal strebe etter å ha et mangfold som treffer alle kundesegmenter – forhåpentligvis finner du en fordel som du setter stor pris på. Har du innspill til hvem vi bør samarbeide om fordeler i kundeklubben med, så legg igjen et tips i skjemaet under.