Internett med fiber – en helt ny verden

Som Altibox-kunde har du en egen fiberkabel inn til boligen din. Dette betyr at du slipper å dele kapasiteten med naboen, har samme fart i både opp- og nedlasting og får stabilt nett hele døgnet.

Mer enn 1,2 millioner nordmenn er på internett gjennom bredbånd fra Altibox. Vi leverer morgendagens infrastruktur – fiber som gir deg suveren hastighet og full frihet for hele familien til å strømme tv, surfe, spille og laste ned.

Spar penger – kjøp internett og TV sammen!

Våre produktpakker: TV + internett

Altibox gir deg fiber som er tilpasset nye Altibox TV, stabilt høyhastighets internett og markedets beste telefoni. Hvert 11. minutt kobler vi opp en ny og litt mer fornøyd Altibox-kunde.

Altibox_bundle_medium

Fiberbredbånd 80/80 Mbps

TV-pakke med 50 valgfrie poeng
Programarkiv og «Start forfra»
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen
Kr. 1049,- per måned

  • * Inntil hastighet
Altibox-bundle_standard

Fiberbredbånd 500/500 Mbps

TV-pakke med 50 valgfrie poeng
Programarkiv og «Start forfra»
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen
Kr. 1149,- per måned

Altibox-bundle_pluss

Fiberbredbånd 1000/1000 Mbps*

TV-pakke med 100 valgfrie poeng
Programarkiv og «Start forfra»
Opptil 500 timer opptak
Altibox-appen
Kr. 1699,- per måned

Våre bredbåndsprodukter

ProduktPris per mndPris første år
Altibox Fiberbredbånd 100/100 Mbps
699 kr
8 388 kr
Altibox Fiberbredbånd 200/200 Mbps
799 kr
9 588 kr
Altibox Fiberbredbånd 300/300 Mbps
899 kr
10 788 kr
Altibox Fiberbredbånd 500/500 Mbps
1099 kr
13 188 kr
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 Mbps
1 399 kr
16 788 kr

Sifrene indikerer opplastings- og nedlastingshastighet i Megabits per sekund (Mbps). Opplevd hastighet forutsetter bruk av riktig utstyr, og kan være lavere enn oppgitt linjehastighet.  Les mer på altibox.no/hastighet.

Få en bedre trådløs opplevelse

Wifi-dekning i hele huset

Aldri har det vært enklere å få utmerket nett i hele boligen. Med Altibox Wifi Pluss unngår du dødsoner i hjemmet. Det betyr at alle i familien kan surfe og strømme med kjapt og stabilt nett i alle rom.

altibox-fmg-angle1

Spesialutviklet for fibernett

Strøm som en drøm med hastigheter som er mangedoblet landsgjennomsnittet. Altibox Wifi Pluss er utstyrt med den nyeste teknologien, og med både Dual Band- og Cross Band-teknologi er du sikret lynraskt fibernett trådløst.

Lekende lett installasjon
Wifi Pluss fungerer både trådløst og via kabel, og er lekende lett å installere selv. For best resultat anbefaler vi alltid kablet tilkobling.

Les mer om Wifi Pluss

Fire enkle grep for å få bedre nett

Som leverandør av Norges råeste fiber er vi i Altibox glødende opptatt av at du som kunde får den best tenkelige bredbåndsopplevelsen i hjemmet ditt – også når du surfer trådløst. Visste du at det i mange tilfeller kan være svært enkelt å forbedre det trådløse hjemmenettverket helt på egenhånd?

Fire enkle grep for bedre trådløst nett

Kom i gang med Altibox Wifi Pluss

Altibox Wifi Pluss er kompatibel med hjemmesentralene avbildet under og oppsettet er avhengig av hvilken hjemmesentral du bruker. Finn din hjemmesentral nedenfor og følg steg for steg-guiden for den aktuelle modellen. Altibox Wifi Pluss vil ikke virke dersom hjemmesentralen er satt i bro-modus. Vi anbefaler alltid kablet tilkobling av Altibox Wifi Pluss.

Bestill Wifi Pluss
Ny kundeundersøkelse: si din mening!