Til tross for at eksperter fraråder det, er det fortsatt mange som lader elbilen med stikkontakt og skjøteledning. Et av hovedargumentene mot å lade på denne måten er at det kan føre til varmgang, og i verste fall brann i bil og bolig. For regelmessig lading med stikkontakt kan overbelaste og føre til slitasje på det elektriske anlegget. 

Av sikkerhetsmessige årsaker anbefaler både Norsk Elbilforening, DSB og NAF alle elbileiere å lade med hjemmelader.

Med Easee Home fra Haugaland Kraft lader du raskt, trygt og smart med en av Norges mest populære hjemmeladere. 

Norsk Elbilforening, DSB og NAF anbefaler alle elbileiere å lade med hjemmelader fordi elektriske innlegg rett og slett ikke er konstruert for å lade elbiler med vanlig stikkontakt over lengre tid uten at du gjør spesielle utbedringer. 

Jeg vil bestille Easee hjemmelader

Velger du likevel å lade med stikkontakt og/eller skøyteledning, må du i hvert fall passe på følgende: 

Å lade elbilen trygt med vanlig stikkontakt er med andre ord en omstendelig prosess. Dette er også én av hovedårsakene til at flere og flere elbileiere skaffer seg hjemmelader. 

En av markedets ledende hjemmeladere er norskproduserte Easee Home. Med Easee Home lader du bilen raskt, trygt og smart, samtidig som du sparer deg for unødvendige strømutgifter. For med Easee-lader og vår app Mitt Hjem bestemmer du enkelt når ladingen skal starte og slutte, selv om natten. 

Får du snarlig levert ny elbil, eller ønsker å få montert en trygg hjemmelader, bestiller du Easee Home like enkelt som vår samarbeidspartner monterer den for deg. Med rask leveringstid tar selve monteringen bare rundt to timer og er inkludert i standardprisen, som er kr 299,- per måned.

I din bestilling kan du også enkelt velge mellom flere ulike farger slik at laderen matcher boligen, garasjen eller carporten din. Og Easee Home passer selvsagt til alle typer elbiler.

HaugalandKraft_Elbil-lading_ikonmedstjerne-landscape-

EGEN BOLIG

Din hjemmelader 299,-/mnd

HaugalandKraft_Elbil-lading_ikonmedstjerne-landscape3stk-

BORETTSLAG

Flere som skal lade samtidig?

Dette får du med elbillader fra Haugaland Kraft

En elbillader fra Haugaland Kraft har mange fordeler:

Jeg vil bestille hjemmelader