Vi installerer trygg elbillader til rentefri delbetaling – også på hytta.

Med en trygg lader på hytta unngår du rekkeviddeangst for turen hjemover og kan starte turen hjem med fulladet bil.

Vi installerer elbilladere i hele regionen fra Boknafjorden i sør, Bjørnefjorden i nord og til Haukeli og Hovden i øst. «Elbillader på hytta» er et produkt tenkt til de som ønsker en trygg elbillader på hytta på Vågsli og Hovden.

Er hytten mindre enn 120 km fra en av lokasjonene til vår underleverandør Helgevold, så vil det lønne seg å bestille «vanlig» lader og eventuelt betale tillegg for ekstra kjøring (kr 25,-/km).

Prisen på «elbillader på hytta» er satt basert på at Helgevold kan installere et visst antall bestillinger samme dag. Det er derfor et forbehold om at vi samler opp bestillingene før det blir planlagt dag for installasjon. Du må være eller bli strømkunde for å kunne kjøpe elbillader på hytta av oss.

Bestill trygg elbillader på hytta i skjemaet under

Les mer om våre standardvilkår for elbillader her.

Det er midt i påsketider 🐣 Noen skal nyte noen siste helger på fjellet, mens andre søker til våren og fjorden. Haugalendingene elsker fritidsboligene sine. Enten det er hytter og leiligheter på fjellet eller hytta ved fjorden. Tid på hytta gjør at vi kobler av og får en god dose frisk luft. Enten du foretrekker hvite vidder, sjø eller svaberg ☀️ Vi ønsker hele tiden å kunne gi kundene av Haugaland Kraft fordeler og et enklere kundeforhold. Derfor har vi lansert Hyttekraft og elbillader på hytta.

Topptur-FotoAlexanderUrrangHauge