KUNDEPRIS

Kr 259/mnd

Rentefri delbetaling over 5 år – ingen skjulte kostnader. Totalpris kr 15 540,-

KUNDEPRIS

K​​​​​​r 15 540,-

Du kan også betale laderen på første faktura.

ORDINÆR PRIS

Kr 16 900,-

Er du ikke strømkunde, kan du likevel kjøpe elbillader av oss.

Dette er inkludert i leveransen

Inkludert i prisen er ladeboksen fra Easee og standard montering av elektroinstallatør. Ekstra kostnader kan forekomme dersom det kreves en større installasjonsjobb. Du vil få beskjed om dette før noe arbeid blir gjort. 

Typiske tillegg til en standard leveranse kan være overspenningsvern (om du har eldre el-anlegg enn 2012) og f.eks. ekstra kabler/rør hvis kabelen skal graves ned. Ladekabel kommer også i tillegg, om du ikke allerede har dette.

Se prisliste for arbeid og tillegg utover standard leveranse

Kjøring på 50 km t/r er inkludert i standard leveranse.

Det vil si en kjøreavstand på ca 25 km fra nærmeste avdeling til vår el-installatør Helgevold Elektro. PS, Helgevold Elektro kjører nå fra sin lokasjon på Stord. Dvs at de aller fleste på Stord og Fitjar nå er innenfor 25 km hver vei.

Kart-Helgevold-lokasjoner_v072020

Kartet viser Helgevold Elektro sine avdelinger som det beregnes kjøring fra. Inkludert i standard leveranse er en distanse på 50 km tur/retur. Se adresser for avdelingene her.

Maksimal ladeeffekt avhenger av tilgjengelig effekt i installasjon og blir vurdert av installatør. Ladeboksen vil stort sett aldri være begrensningen på ladefarten. Den tilpasser seg automatisk til strømnettet, elbilen din og kapasiteten i huset ditt.

Easee hjemmelader

Det beste tipset vi har for enkel, trygg, rask og fremtidsrettet lading i ditt hjem er å gå til anskaffelse av en hjemmelader. I praksis er det to alternativer: Å lade ved en dedikert hjemmelader, eller å lade fra vanlig stikkontakt.

01 Location – 15

Noe du lurer på?

Vi har samlet ofte stilte spørsmål rundt våre tilbud om elbilladere.

Se alle

Vilkår og betingelser for din hjemmelader fra Haugaland Kraft

Vilkår elbillader