Solcelleanlegg for næring og bedrifter

Spar strøm – Spar penger – Spar miljøet

Haugaland Kraft skreddersyr solcelleanlegg og energilagring for våre bedrifts- og næringskunder. Smarte energi- og klimaløsninger er lønnsomt og gir økt konkurransekraft. Solcelleanlegg på taket gir samtidig et visuelt signal om en fremtidsrettet og innovativ bedrift.

Mange næringsbygg egner seg ypperlig for solceller, og vil være en svært lønnsom investering for bedriften. Vi bistår dere gjerne med alt fra rådgiving og dimensjonering av anlegg til ferdigstillelse og igangsetting. Vi designer anleggene og eventuelt smart lagring og styring i tett dialog med kunden. Det er økonomisk hensiktsmessig for deg at vi dimensjonerer anlegget til å dekke en andel av ditt forbruk, så du bruker mest mulig av din egenproduserte strøm.

Som Plusskunde hos oss, kan du selge overskuddskraft tilbake til oss. Har bedriften i tillegg adresse innenfor Norgesenergi og Hafslund Nett sitt område, får du både kraft og nettleie på samme faktura, inklusiv avregning for egen produksjon.

Vi har selv et av landets mest avanserte solcelleanlegg med batterilagring og smart energistyring på vårt nye bygg på Heiane, Stord. Se filmen under for å se hvordan anlegget fungerer.

Ta kontakt ved å fylle ut skjemaet under for en samtale og utforsk mulighetene til å gjøre din bedrift mer klimavennlig og lønnsom!

Be om å få et tilbud direkte

Har din bedrift allerede bestemt dere for at dere ønsker et tilbud på solkraft? Da kan du be om et tilbud via skjemaet du kommer til ved å klikke på knappen under. Velg bedriftskunde i første del av skjemaet.

Be om et tilbud
Hva synes du om de nye sidene?