Vår alarm er direkte koblet til 110-sentralen hele døgnet for både brann- og innbruddsalarm. Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd.

Det er avgjørende med rask respons for å hindre en brann i å utvikle seg. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har. Alarmen fra Haugaland Kraft er basert på moderne teknologi og brukervennlighet. Du har oversikt over og kan styre din egen alarm på en app på mobiltelefonen.

Dette får du i pakken:

5 røykdetektorer

3 bevegelsesdetektor

I tillegg får du:

  • Alarmsentral
  • Betjeningspanel
  • Kodebrikke
  • Merking av hus
  • App
  • Nøkkelsafe

Pris

Etablering kr 5 370

Per mnd kr 439*

* Forutsetter at du er strøm- og fiberkunde samt medlem i kundeklubben hos Haugaland Kraft. Kun fiber- eller strømkunde: Kr 469,-. Hverken fiber- eller strømkunde: Kr 499,- Du kan utvide med flere detektorer uten at det påvirker månedsprisen.

Kan kjøpes i tillegg:

Ekstra røyk­detektor
kr 1190

Meld din interesse

alarmsymbol-300x300px

Hva skjer når brannalarmen går?

Falsk alarm:

Ekte alarm:

alarmsymbol-300x300px

Hva skjer når innbrudds-alarmen går?

Falsk alarm:

Ekte alarm:

Du er tryggere med boligalarm fra Haugaland Kraft

Vår alarm er direkte koblet til 110-sentralen hele døgnet for både brann- og innbruddsalarm. Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd. Det er avgjørende med rask respons for å hindre en brann i å utvikle seg. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har. Alarmen fra Haugaland Kraft er basert på moderne teknologi og brukervennlighet. Du har oversikt over og kan styre din egen alarm på en app på mobiltelefonen.