Alarm fra Haugaland Kraft – bli direkte koblet opp til 110-sentralen
Sikre deg alarm i dag

Våre alarmpakker passer på i alle boliger. Grunnpakkene kan enkelt endres for å skreddersy ditt alarmsystem.

Snakk med en ekspert

Ønsker du å diskutere dine alarmbehov, tar vi gjerne en uforpliktende prat. Vi rykker også ut på gratis befaring.

Vi har alarmpakker som dekker alle husholdningers behov. Det er også mulig å spesialtilpasse pakker om ønskelig. Vi finner den beste løsningen i dialog med deg.

shutterstock_560447647

Meld din interesse

Er du alarmkunde og verver en ny kunde gir vi deg tre måneder gratis abonnement på alarmtjenester fra Haugaland Kraft. Gratismånedene trer i kraft når den du verver har signert. Trykk på linken nedenfor for å komme til verveskjema som ny kunde må fylle ut.

alarm-1200×825

I forbindelse med at vi har inngått fornyet avtale om direkte brannvarsling til 110-sentralen vil det fra 19. august 2020 komme en endring i rutiner rundt avlysning av alarm.

hkraft-ikon-telefon-40x40px

Alarm5-kopi

Vi ønsker at du skal føle deg trygg i din egen bolig både når du er hjemme og når du er borte, derfor er vår alarm direkte koblet til 110-sentralen. Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd og uten kostnad. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har.

Jeg våknet natt til julaften 2019 av at brannalarmen gikk. Da jeg kom ned på kjøkkenet oppdaget jeg at det brant i en juledekorasjon vi hadde glemt å slukke, og flammene sto allerede 60 – 70 cm opp mot taket. Ettersom jeg våknet såpass kjapt av brannalarmen klarte jeg å slukke brannen selv med et par bøtter vann, så da brannvesenet ringte og var klar til utrykning kunne jeg avlyse utrykningen.

Alarmkunde på Stord

Selv i disse utfordrende tidene, kommer vi i Haugaland Kraft hjem til deg på gratis befaring og installering av alarm, om du ønsker det. Dette gjør vi med følgende forhåndsregler:

Vi i Haugaland Kraft utfører grundige tiltak knyttet til smittevern før vi evt. kommer på besøk. Dette medfører blant annet at vi ikke kommer til å håndhilse på deg, men vi lover å møte opp med et smil 🙂 

Har du sikret deg selv eller familien din mot brann?

alarm haugaland_kraft_brannmen_002
alarmsymbol-300x300px

Hva skjer når brannalarmen går?

Falsk alarm:

Ekte alarm:

alarmsymbol-300x300px

Hva skjer når innbrudds-alarmen går?

Falsk alarm:

Ekte alarm:

Ønsker du en uforpliktende prat så tar vi gjerne kontakt med deg for å diskutere dine behov.

haugaland-kraft-alarm-brannmann

Spørsmål og svar om alarm