Alarm fra Haugaland Kraft – bli direkte koblet opp til 110-sentralen

Vi ønsker at du skal føle deg trygg i din egen bolig både når du er hjemme og når du er borte, derfor er vår alarm direkte koblet til 110-sentralen. Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd og uten kostnad. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har.

Meld din interesse

Kjøp vår unike brannpakke:

Månedspris 299,-*

Månedsprisen er uavhengig av antall røykdetektorer.

Kampanjepakken inneholder:

Ekstra røykdetektor kr 1.190,-.

* Prisen forutsetter at du er både strøm- og fiberkunde hos Haugaland Kraft. Hvis du kun er enten strøm- eller fiberkunde: 339,- per måned. Hvis du verken har strøm eller fiber fra Haugaland Kraft: 369,- per måned

Selv i disse utfordrende tidene, kommer vi i Haugaland Kraft hjem til deg på gratis befaring og installering av alarm, om du ønsker det. Dette gjør vi med følgende forhåndsregler:

Vi i Haugaland Kraft utfører grundige tiltak knyttet til smittevern før vi ev. kommer på besøk. Dette medfører blant annet at vi ikke kommer til å håndhilse på deg, men vi lover å møte opp med brede smil 🙂 

Brannmann uten hjelm

Det beste ved vår brannalarm? Den redder liv!

Har du sikret deg selv eller familien din mot brann? Statistisk er svaret nei. Kun 1 av 10 husstander i vår region har en god nok brannalarm. Og hva er en god nok brannalarm? Det er en alarm du vet 100 prosent sikkert at virker.

Hver eneste uke brenner det i minst én bolig på Haugalandet. Fra 2015 – 2018 er det registrert 357 branner, bare i vår region. Fellesnevneren i de tilfellene hvor det går riktig galt er at det går for lang tid i fra brannen bryter ut og til brannvesenet får melding om brannen. Det tar bare noen minutter i fra en brann skyter fart og til et rom er fullstendig overtent. Da betyr det valget du tok om hvilken brannalarm du skulle kjøpe plutselig veldig mye.

– Alarmen fra Haugaland Kraft har den konkurransefordelen at brannvesenet varsles samtidig som alarmen din går hjemme. Slik bidrar vi til at våre kunder har helt andre forutsetninger for at konsekvensene av brann blir minst mulig, sier Einar Lindø i Haugaland Kraft..

Stikkordet for all brannvarsling er tid. Vi sier at man skal oppdage – redde ut – varsle brannvesenet og så forsøke å slokke, i den rekkefølgen. Da er det aller viktigste at man tidligst mulig blir oppmerksom på brannen.

Einar Lindø, fagansvarlig for alarm i Haugaland Kraft

Vi har alarmpakker som dekker alle husholdningers behov. Det er også mulig å spesialtilpasse pakker om ønskelig. Vi finner den beste løsningen i dialog med deg.

shutterstock_560447647

Ønsker du en uforpliktende prat så tar vi gjerne kontakt med deg for å diskutere dine behov.

haugaland-kraft-alarm-brannmann

Spørsmål og svar om alarm