Alarm fra Haugaland Kraft – bli direkte koblet opp til 110-sentralen

Vi ønsker at du skal føle deg trygg i din egen bolig både når du er hjemme og når du er borte, derfor er vår alarm er direkte koblet til 110-sentralen. Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd og uten kostnad. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har.

Det beste ved vår brannalarm? Den redder liv!

Har du sikret deg selv eller familien din mot brann? Statistisk er svaret nei. Kun 1 av 10 husstander i vår region har en god nok brannalarm. Og hva er en god nok brannalarm? Det er en alarm du vet 100 prosent sikkert at virker.

Hver eneste uke brenner det i minst én bolig på Haugalandet. Fra 2015 – 2018 er det registrert 357 branner, bare i vår region. Fellesnevneren i de tilfellene hvor det går riktig galt er at det går for lang tid i fra brannen bryter ut og til brannvesenet får melding om brannen. Det tar bare noen minutter i fra en brann skyter fart og til et rom er fullstendig overtent. Da betyr det valget du tok om hvilken brannalarm du skulle kjøpe plutselig veldig mye.

Stikkordet for all brannvarsling er tid. Vi sier at man skal oppdage – redde ut – varsle brannvesenet og så forsøke å slokke, i den rekkefølgen. Da er det aller viktigste at man tidligst mulig blir oppmerksom på brannen

Einar Lindø, fagansvarlig for alarm i Haugaland Kraft

– Alarmen fra Haugaland Kraft har den konkurransefordelen at brannvesenet varsles samtidig som alarmen din går hjemme. Slik bidrar vi til at våre kunder har helt andre forutsetninger for at konsekvensene av brann blir minst mulig, legger han til.

Ønsker du en uforpliktende prat så tar vi gjerne kontakt med deg for å diskutere Dine behov.

altibox-forside-brannmann-transp

Vi har alarmpakker som kan dekke alle husholdningers behov. Det er også mulig å spesialtilpasse pakker om ønskelig.

alarm-fremhevet

Spørsmål og svar om alarm