Alarm fra Haugaland Kraft – bli direkte koblet opp til 110-sentralen

Det er vi som har direktevarsling fra din brannalarm til 110-sentralen

Vi ønsker at du skal føle deg trygg i din egen bolig både når du er hjemme og når du er borte, derfor er vår alarm direkte koblet til 110-sentralen.

Dersom brannalarmen utløses rykker ditt lokale brannvesen ut til din bolig, uten forsinkende mellomledd og uten kostnad. Grunnpakkene kan enkelt endres for å skreddersy ditt alarmsystem. Du betaler én fast månedspris, uavhengig av hvor mange detektorer du har.

Alarmutstyret og alarmsentralen som Haugaland Kraft bruker er FG-godkjent.

Vi har alarmpakker som dekker alle husholdningers behov. Det er også mulig å spesialtilpasse pakker om ønskelig. Vi finner den beste løsningen i dialog med deg.

Alarmpakker_web

Jeg våknet natt til julaften 2019 av at brannalarmen gikk. Da jeg kom ned på kjøkkenet oppdaget jeg at det brant i en juledekorasjon vi hadde glemt å slukke, og flammene sto allerede 60 – 70 cm opp mot taket. Ettersom jeg våknet såpass kjapt av brannalarmen klarte jeg å slukke brannen selv med et par bøtter vann, så da alarmmottaket ringte og brannvesenet var klar til utrykning kunne jeg avlyse utrykningen.

Alarmkunde på Stord

Ønsker du å diskutere dine alarmbehov tar vi gjerne en uforpliktende prat. Vi rykker også ut på gratis befaring.

haugaland-kraft-alarm-brannmann

Selv i disse utfordrende tidene, kommer vi i Haugaland Kraft hjem til deg på gratis befaring og installering av alarm, om du ønsker det. Dette gjør vi med følgende forhåndsregler:

  • Du som kunde ønsker besøk av oss
  • Alle i din husstand er symptomfrie for korona-viruset
  • Ingen i husstanden din er i karantene
  • Ingen i husstand din har vært i kontakt med personer som kan være smittet av korona-viruset

Vi i Haugaland Kraft utfører grundige tiltak knyttet til smittevern før vi evt. kommer på besøk. Dette medfører blant annet at vi ikke kommer til å håndhilse på deg, men vi lover å møte opp med et smil 🙂 

Meld din interesse

Har du sikret deg selv eller familien din mot brann?

alarm haugaland_kraft_brannmen_002

HaugalandKraft_Brannalarm_ORIG_rgb

Vi tilbyr også brann- og innbruddsalarm til små og mellomstore bedrifter (med direktevarsling til 110-sentralen). Ta kontakt for å avtale en uforpliktende befaring med en av våre alarmrådgivere.

alarm brannmann symboler

Hva er forskjellen?

alarm-fremhevet

Alarm5-kopi

Er du alarmkunde og verver en ny kunde gir vi deg tre måneder gratis abonnement på alarmtjenester fra Haugaland Kraft. Gratismånedene trer i kraft når den du verver har signert. Trykk på linken nedenfor for å komme til verveskjema som ny kunde må fylle ut.

alarm-1200×825

Spørsmål og svar om alarm

Spørreundersøkelse med premie